Animatie maken
Image default
Aanbiedingen

Alles wat u moet weten voor u kunstgras gaat kopen

Tegenwoordig bestaan er honderden verschillende soorten kunstgras. De reden hiervoor is dat door de jaren heen duidelijk werd hoe het concept verbeterd kon worden voor verschillende situaties. Bepaalde producenten begonnen zich te specialiseren in kunstgras voor sportvelden, anderen voor speelplaatsen en weer anderen richtten zich op tuinen. Met de tijd kregen mensen door hoe goed het werkt, waardoor het op steeds meer plekken gebruikt wordt. Tegenwoordig kunt u kunstgras kopen voor allerlei verschillende ruimtes, zowel buiten als binnen in huis. Het wordt geproduceerd in verschillende kleuren, texturen en lengtes die allemaal hun eigen voor- en nadelen hebben.

De belangrijkste verschillen in kunstgras

Als u op het punt staat kunstgras te kopen, is het vooral belangrijk dat u precies weet in welke situatie het komt te liggen en waarvoor het gebruikt gaat worden. Zo heeft bijvoorbeeld siergras een vorm die onwijs prettig is voor het oog, maar kan minder wrijving weerstaan. Kunstgras voor sportvelden is stevig en kort zodat de bal er goed overheen beweegt. Ook is het – net als het kunstgras voor speelveldjes – gemaakt van materiaal dat geen schaafwonden veroorzaakt en niet toxisch is. Voor binnen in huis bestaan er speciale varianten die vuurvast zijn en geweldig aanvoelen onder blote voeten. Dit zijn enkele voorbeelden van de tientallen verschillende soorten kunstgras die u bij Kunstgrasgigant kunt kopen.

Ervaar de scherpe prijs en hoge kwaliteit van kunstgras

Kunstgras is in de aanschaf duurder dan natuurlijk gras. Maar daarna zijn de kosten veel lager omdat er helemaal niets aan onderhouden hoeft te worden. Ook tussen verschillende variaties kunstgras kan er veel prijsverschil zijn. Bij het kopen is het belangrijk om goed op te letten wat de karakteristieken van de soorten kunstgras zijn. Zo kan bijvoorbeeld goedkoper kunstgras gemaakt zijn van producten die bij veel gebruik de huid irriteren, of die niet zo goed zijn als u of uw kind ze inademt. Vraag daarom altijd na wat het prijsverschil veroorzaakt.

https://www.kunstgrasgigant.nl/kunstgras-kopen/