Animatie maken
Image default
Gezondheid

Bij welke problemen kun je de hulp van een psycholoog in Zutphen inschakelen?

Om naar een psycholoog in Zutphen te kunnen stappen, hoef je geen last te hebben van zware psychische problemen. Behandelingen hebben baat bij een uiteenlopend aantal klachten. Je kunt hierbij denken aan gevoelens van somberheid, maar ook stress, angst en onzekerheid, burn-out en futloosheid. Een psycholoog in Zutphen heeft kennis van de juiste methoden om jou beter met je valkuilen en moeilijkheden te leren omgaan en deze waar mogelijk te veranderen. Voor dé psycholoog van Zutphen en omgeving wend je je tot BrainSpa.

Begripvolle behandelaren en een vertrouwelijke sfeer

Als je niet lekker in je vel zit, duurt het vaak even voordat je besluit dat je professionele hulp nodig hebt. De stap naar professionele hulpverlening voelt voor velen behoorlijk groot. Gevoelens van falen en schaamte kunnen daarbij een rol spelen. Gelukkig verdwijnt het taboe op psychische ondersteuning steeds verder uit de maatschappij en kun je in de bovengenoemde Zutphense behandelkliniek rekenen op begripvolle specialisten en een vertrouwelijke sfeer.

ACT-therapie

Het dagelijks leven vergt veel van elk van ons. Niet zelden hebben we het gevoel dat we over bepaalde situaties geen controle hebben en hierdoor worden we bang. Helaas maak je het jezelf doorgaans alleen maar lastiger wanneer je grip probeert te krijgen op situaties waarop je eigenlijk geen invloed kunt uitoefenen. Herken je jezelf hierin? Dan kan ACT-therapie, uitgevoerd door een psycholoog in Zutphen, je wellicht helpen. Je leert in zo een behandeling zaken die je niet kunt beïnvloeden te accepteren en te focussen op datgene waarop je wel invloed hebt.

Ontdek de behandeltrajecten

Natuurlijk is niet elke behandeling even geschikt voor iedere persoon. Dat weten de specialisten van BrainSpa maar al te goed. Daarom wordt eerst een zorgvuldige analyse uitgevoerd. Die helpt je met het formuleren van je behandeldoelen. Behalve de hierboven genoemde ACT-therapie ben je bij de psycholoog in Zutphen ook aan het juiste adres voor behandelingen als neurofeedback, mindfulness en hsp-therapie.

Gerelateerde artikelen

Ben je van plan om te stoppen met roken? Lees dit.

Kom je zwangerschap goed door dankzij voedingsadvies van een diëtist in Den Haag

Met behulp van hypnotherapie je angst overwinnen nabij Rotterdam