Animatie maken
Image default
Auto's en Motoren

Binnenkort je auto theorie examen halen? 123-theorie helpt je daarbij!

Heb jij als plan om zeer binnenkort je theorie examen auto te halen? Laat ons je helpen! Wie wij zijn? Wij zijn 123-theorie, aanbieder van geweldige eendaagse auto en motor theoriecursussen en tweedaagse scooter theoriecursussen. Binnen 1 enkel dagje ben je met ons dus geslaagd voor het auto theorie examen van het CBR. Niks wekenlang zweten en zwoegen boven de te saaie en dikke theorieboeken. Nee hoor, gewoon 1 dagje naar ons toekomen en je hebt in de middag het felbegeerde theoriecertificaat in handen.

In de ochtend gaan we, in de meeste gevallen, vroeg aan de bak. We vragen je op bijna iedere cursuslocatie om 07.00 aanwezig te zijn. Jeetje wat vroeg horen we je denken. Het is absoluut vroeg, dat kunnen wij niet ontkennen. Maar zie het zo, het is voor een mega goed doel. Namelijk het theoriecertificaat. Binnen 1 dag. We weten zeker dat je, wanneer je alleen gaat zitten leren voor de theorie, heel wat langer bezig zal zijn dan 1 ochtend. Dus, stap even uit je comfortzone, ga de avond van te voren op tijd naar bed en zet je wekker goed op tijd. Even douchen, aankleden, boterham eten en gaan. We gaan in een lekker tempo aan de slag, maar de les is absoluut voor iedereen bij te houden. Gaat het je toch even te snel of snap je iets nog niet helemaal? Geef het gelijk aan, de docent zal hier rekening mee houden en nog een extra uitleg geven. De eendaagse cursus die wij geven is voor iedereen geschikt. Ja, ook wanneer je leerproblemen, een taalachterstand, dyslexie of ADHD hebt. Allemaal geen probleem voor ons, wij hebben hier uitgebreide ervaring mee. Dus ook jij met je faalangst of ander probleem zal gewoon in 1x kunnen slagen.

Zien we jou binnenkort ook binnen 1 dag slagen?

Zien we jou binnenkort bij de auto theoriecursus Amsterdam, de motor theoriecursus Zwolle of de scooter theoriecursus Rijswijk? Inschrijven kan zeer eenvoudig via onze website, 123-theorie.nl.

Heb jij nog vragen, wil je meer informatie of lukt het je niet om een cursus te boeken? Hiervoor verwijzen we je door naar de chat op onze website of telefoonnummer 085 060 1230. Een appje sturen kan natuurlijk ook altijd naar nummer 06 29 99 99 62.

https://www.123-theorie.nl/