Animatie maken
Image default
Vakantie

Camping in Duitsland

Wie zei dat “gezellig” typisch iets Nederlands is? Onze Oosterburen kunnen er ook wat van. In Duitsland is het eigenlijk altijd goed toeven. Boek daarom deze zomer je vakantie op een camping in Duitsland. Maar kies niet zomaar een camping, maar een van de door glampings.nl geselecteerde luxe campings.

Een camping in de mooiste regio’s

Duitsland is groot. Erg groot. Daardoor kan de ene regio sterk verschillen van de andere. Het noorden, met de noordzeekust en de Waddenzee lijkt een beetje op Nederland, terwijl het zuiden door gebergtes wordt gekenmerkt. De wijnliefhebber kan maximaal genieten in de Südlicher Weinstrasse in Rheinland-Pfalz (tegen Luxemburg aan). Deze regio is ook ideaal voor een heerlijke sportieve vakantie. Ondertussen kun je in het oosten van Duitsland ’s nachts kunt losgaan in het Berliner uitgaansleven en overdag eindeloos kunt ronddwalen.

Nedersaksen

Als je bij Drenthe de grens oversteekt ben je in Nedersaksen. Lekker dichtbij Nederland, maar al meteen écht buitenland. Eindeloze bossen, veel water en eindeloze mogelijkheden om te wandelen en fietsen.

Mecklenburg-Vorpommern

De regio Mecklenburg-Vorpommern, in het noorden van Duitsland, is geliefd onder strandgangers. De Oostzee-kust kenmerkt zich door prachtige duinpartijen en kilometerslange stranden.

Campings in Duitsland zijn super-de-luxe

Bij www.glampings.com hebben we de beste campings in Duitsland voor je uitgezocht. En dat wil wat zeggen, want de Duitser weet wat gastvrijheid is! Dus als je een camping in Duitsland boekt  hoef je niet bang te zijn dat je je tentje moet opzetten op een oneffen ondergrond. Kamperen doe je hier in weelde. Boek een kant-en-klare kampeeraccommodatie die van alle gemakken is voorzien. Heerlijke bedden garanderen een gründlicher nachtrust, in de keuken maak je heerlijke koffie en lekker eten en je hebt alle ruimte en privacy die je maar mag verwachten. Dat is kamperen anno nu!