Animatie maken
Image default
Financieel

Dit maakt een feest bijzonder

Wil jij een feest of evenement echt bijzonder maken? Een rodeostier huren zorgt hier voor. Het brengt een unieke ervaring met zich mee en ook een grote uitdaging. Voor veel mensen is het een spannende competitie om te kijken wie er het langst op kan blijven. Er zijn veel opvallende rodeo’s beschikbaar. Zo heb je rodeo’s  met de thema’s western, voetbal, strand of winter. Je kunt een rodeo kiezen die goed past bij het feest of bij het seizoen. Voor jong en oud is het een zeer leuke ervaring om te hebben. Er zit dus ook geen specifieke leeftijd aan verbonden. 

 

De eyecatcher waar jouw record behouden wordt 

Een rodeostier is een zeer activerende activiteit. Het is een echte eyecatcher en brengt veel sfeer met zich mee. Door de competitie blijft het altijd spannend en zal iedereen graag willen winnen. Wanneer jij achter de knoppen staat kun je ervoor zorgen dat jouw record nooit verbroken wordt. Hoe doe je dit? Er zitten een aantal verschillende standen bij de stier. Als jij achter de knoppen zit kun je de standen hoger zetten en het op deze manier veel moeilijker maken. Jouw record zal voor eeuwig behouden worden. Rodeostieren gaan best hard, dus is er ook een kinderversie voor kinderen onder de acht. Zij kunnen dan ook genieten van de rodeostier, maar op een snelheid die bij hun leeftijd past.  

 

Andere opties om een feest geweldig te maken 

Naast het huren van een rodeostier kun je ook een springkussen huren om een feest of evenement geweldig te maken. Springkussens zijn er in alle kleuren, maten en thema’s. Zo heb je de thema’s cowboy, clown, circus, boerderij en allerlei verschillende dieren. Hiernaast zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijke thema’s beschikbaar. Om een feest geweldig te houden is veiligheid van groot belang. Ongelukken wil je voorkomen. Daarom is veiligheid bij het huren van een springkussen altijd belangrijk. Kussens worden regelmatig gekeurd en dit is te zien aan de certificaten. Daarnaast zijn er valmatten te huren voor extra veiligheid. De springkussens worden na elke verhuurperiode schoongemaakt en goed onderhouden.  

 

Een optie voor binnen en buiten 

Springkussens zijn een optie voor zowel binnen als buiten. Een egale ondergrond is het enige wat nodig is als fundering. Essentieel is een stroompunt dat dichtbij zit. Binnen enkele minuten wordt een springkussen helemaal opgeblazen. Sommige verhuurders houden zelfs rekening met het onvoorspelbare weer. Zij bieden dan de mogelijkheid om het gratis te verzetten.