Animatie maken
Image default
Shopping / Entertainment

Draagzak baby

Een baby vervoeren lijkt veel werk, maar dit hoeft het zeker niet te zijn met de juiste spullen. Met een fijne draagzak voor baby’s kun je overal naartoe waar je maar wilt, samen met je baby.

 

Babydraagzak

Jut en Juul heeft ergonomische draagzakken voor baby’s van het merk Tula. Deze babydraagzakken zorgen voor een optimale zithouding van de baby. De beentjes van het kind worden ondersteund in een natuurlijk zitpositie. Hierdoor zal het kind geen last krijgen van zijn lichaam, na een lange tijd stil gezeten te hebben. Houd bij het vervoeren van de baby wel rekening met het gewicht van het kind. Het is mogelijk om kindjes van 7 tot 20 kg te dragen. Het kan echter vrij zwaar zijn om de hele dag een kind van 20 kilo te dragen. Hou hier dus rekening mee, wanneer je je dag plant. Een kind groeit snel, waardoor een normale babydraagzak snel te klein wordt. Jut en Juul heeft nu een draagzak voor pasgeboren baby’s in het assortiment, dat hierop inspeelt. De draagzak groeit mee met de baby, waardoor je niet telkens een nieuwe hoeft te kopen.

 

Hoes maxi cosi en voetenzak maxi cosi

Wanneer je je baby liever in een maxi cosi vervoert, is dit natuurlijk zeer begrijpelijk. Je wilt echter wel een goede hoes voor de maxi cosi hebben. Zo kun je de hoes van de maxi cosi wassen, zonder de gehele maxi cosi te moeten wassen. Daarnaast ziet de maxi cosi er door een hoes leuk uit! Kies daarom een model dat bij je past; met felle kleurtjes, egaal of met een leuk patroontje. Om ervoor te zorgen dat je baby comfortabel en lekker warm in de maxi cosi kan zitten, is een voetenzak voor in de maxi cosi ook erg belangrijk.

 

Bekijk alle opties!

Om je baby goed te kunnen vervoeren heb je dus keuze uit meerder opties. Bekijk het gehele assortiment aan draagzakken voor baby’s, voetenzakken voor in de maxi cosi en nog veel meer bij Jut en Juul.

 

https://www.jutenjuul.nl/

Gerelateerde artikelen

Raambeslag

Bedrijfsfotografie in Apeldoorn

Vliem: de vakkundige Schilder in Lunteren