Animatie-maken

E-sigaret kopen in Turnhout: Vaporesso en Vivakita

E-sigaret kopen in Turnhout

E-sigaret kopen Turnhout‘ blijft een actueel onderwerp in de hoofstad van de Kempen. In dit artikel bespreken we de nieuwe toestellen in België van de merken Vaporesso, Vaptio en Vivakita. Een aantal hebben we al langer in het assortiment, enkele zijn net gearriveerd in België. Dit zijn wereldwijd de grootste spelers qua merken, maar tot nu toe hadden wij nog niet de juiste partner gevonden voor de verdeling van deze merken in de Benelux. Met de rechtstreekse import kunnen wij direct met onze eigen reparatieservice een goede dienstverlening aanbieden. Tevens hebben we direct veel goede reviews ontvangen vanuit de damp-comunity.

In het volgende gedeelte zullen we kort de opsomming geven van de goede en technische eigenschappen van deze e-sigaretten en boxmods. De Vaptio en Vivakita zijn de merken welke sterk inzetten op lage prijs en hoge kwaliteit. De Vaporesso is het A-merk, ook tegen een scherpe prijs.

De beschermingen zoals wellicht bekend zijn bij ervaren dampers:

 • Over vaping protection: wanneer men meer dan 10sec.de rookknop ofwel ‘fire’knop ingedrukt houdt stopt het dampen automatisch.
 • Low battery/Voltage protection: als de batterij onder de 10% gaat, gaat het toestel automatisch uit.
 • Low wattage protection: lager dan 3V aan spanning gaat de ‘fire’knop of het lampje flikkeren en gaat het toestel op slot
 • Short circuit protection: indien er kortsluiting is, springt het toestel af.

Het eerste toestel dat we onder de loep nemen is de Vaporesso Guardian One. Dit is het slanke toestel welke qua prijs onder de Ehale Expert II wordt geïntroduceerd. Het is een directe concurrent van het Chinese Joyetech, welke qua degelijkheid minder stevig in elkaar steekt. De Vaporesso Guardian One is een stevig, handzaam toestel. Dit voelt u direct als u deze mag vasthouden in onze winkel.

Het toestel heeft een sterkte van 40W met een batterij capaciteit van 1400mAh. Het starten met een nieuwe verdamper gebeurd tussen de 20 en 35 Watt.

Het vullen is langs boven. Het mondstukje dien we eraf te draaien om deze af te vullen. We vervangen de verdamper : langs boven: airflow eraf draaien, trekken niet draaien.

 • Low baterry protection, lampje gaat pulseren, gaat daarna pas uit.
 • Low wattage protection
 • Over vaping protection

Vaporesso Target Pro:

Een superhandig model met een ergonomisch design bekend van de joysticks. Met de 75W verdamper in het toestel is het mogelijk alle mogelijke soorten liquids te dampen. Dus zowel lage VG tot zeer hoge VG.

Vaporesso Target Nano:

U wilt hoge kwaliteit, een slanke behuizing met een krachtige batterij van 2500 mAh en maar liefst 80 Watt. De behuizing wordt geleverd in 3 prachtige designs. In de tank passen de EUC coils welke langere meegaan en beter geprijsd zijn.

Vaporesso Drizzle:

Perfecte mouth-to-lung vaper met een batterij van 1000 mAh. Een toestel van kwaliteit voor een lage prijs voor een goede kennismaking met dampen.

Vaporesso Target mini:

Super, trendy handzaam model met maar liefst 40 Watt en een batterij van 1400 mAh. Verdamper optimaal tussen tussen 20 Watt en 35 Watt. De instellingen kunnen veranderd worden door de mode button 2 seconden in gedrukt te houden.

Vaporesso Attitude Kit:

Modern vormgegeven model waarbij u kunt kiezen welk type batterij u gebruikt. Maximaal vermogen is 40 Watt waarbij optimaal wordt gedampt tussen 25 en 35 Watt. In de verpakking zit een 2ml tank en als extra een 4 ml glaasje. De verdamper wordt langs onderen vervangen zonder schroefdraad, men dient enkel gewoon te schuiven. De mode button abevindt zich aan de zijkant, 2 sec. in gedrukt houden en dan veranderd het programma.

Vaporesso Tarot pro MOD:

Prachtig, robuste boxmod met uniek design om tussen 5 en 160 Watt te dampen. Goed mogelijk met de ECO tank, waarbij dankzij een super patent met een keramische coil gedampt kan worden. Deze coils zijn ongeveer qua prijs de helft en gaan veel langer mee (onder voorbehoud van het Wattage). Instellingen te bereiken middels het onderste knopje 2 sec.in gedrukt houden en daarna verander je van programma en instellingen.

Wanneer je het toestel in de pc steekt gaat er een update gevraagd worden.

Vaptio PI kit:

U wilt eenvoudig dampen en toch een krachtig model bezitten voor een goede dosis nicotine binnen te krijgen en/of veel smaak. Hiermee kunt u ook e-liquids en e-juices met hogere VG dampen. Met de 50 Watt verdamper kunt u standaard in het toestel tussen 10 en 50 Watt dampen.

 • Lampjes geven de wattage weer en de batterij elk lampje heeft zijn percentage.
 • Over vape protection.
 • Low voltage protection.
 • Short circuit protection.

Vivakita Solo Mini (lang) 850mAh, Solo Basic (klein) 1100mAh, 25W

Handzame modellen voor de klanten die graag een krachtiger, maar slank model e-sigaret willen met voldoende batterijcapaciteit. Vullen langs boven, verdamper langs onder.

 • Short circuit protection.
 • Low voltage Protection.
 • Over vaping protection.

Dit toestel heeft natuurlijk geen functie als dampen op temperatuur. U kunt het Wattage regelen dankzij de volgende kleuren:

 • Rood = Laag
 • Groen = Medium
 • Blauw = Hoog

Het aanpassen gebeurd aan de onderkant van het toestel middels de knop.

Terug in het assortiment is de Ehale Experte type 2. Dit toestel is inmiddels verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en zilver. Het toestel is gemaakt voor het dampen op temperatuur. Voordeel hiervan is dat de damp nooit warmer dan de door u ingestelde temperatuur onderaan het toestel. U kunt de temperatuur simpel instellen dankzij de draaiknop. Daardoor heeft u geen scherm welke kapot kan gaan of beschadigd kan raken. U kunt de tank gemakkelijk bijvullen met e-liquid dankzij de draaibare opening bovenin. Gemakkelijk en snel hervulbaar zijn sterke pluspunten van dit handzame model met een batterij van 1100 mAh tegen een scherpe prijs.

Momenteel werken we langzaam toe naar de nieuwe wetgeving van 17 januari 2017. Vanaf dat moment zal de dampwereld veranderen in een door de overheid gecontroleerde branche met scherpe regels. Nu kunt u bij ons nog terecht voor liquids met nicotine van flessen groter dan 10 ml, echter dit zullen de laatste zijn welke wij gaan mogen verkopen aan onze trouwe klanten.

Graag verwelkomen wij voor onze zeer uitgebreide uitleg. Wij hebben zelf ervaring met dampen, het bouwen van coils en gaan graag het gesprek met u aan. Bekijkt u alvast meer informatie op: http://www.casanumber7.be/elektronische-e-sigaret-kopen/.