Animatie maken
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een archief digitaliseren laat je over aan de specialist

Puilt de archiefkast bij jou op werk ook steeds verder uit? Of merk je dat het soms lastig is om de juiste documenten te vinden, omdat je niet weet waar je moet zoeken? Dan is het een goed idee om je archief te digitaliseren. Op die manier zorgt je ervoor dat al jouw belangrijke documenten op één plek te vinden zijn. Het is zelfs mogelijk om tegelijkertijd met een andere collega hetzelfde document te gebruiken. Door je archief te digitaliseren heb je altijd de juiste informatie op het juiste moment bij de juiste persoon. Ook vanuit huis of onderweg kun je de juiste documenten ophalen, zodat je ook daar verder kunt werken. Maar hoe pak je het digitaliseren van je archief aan? Het is namelijk een heel karwei om alles over te zetten. Daarom kun je hiervoor het beste een specialist inschakelen. In dit artikel lees je welke specialist je hierbij kan helpen.

Coaching en begeleiding bij het digitaliseren van het archief

Wil jij jouw archief digitaliseren? Laat Doxis jou dan helpen. Doxis is een kennispartner op het gebied van informatiemanagement een weet daarom ook alles over het digitaliseren van archieven. Ze kennen de wet- en regelgeving die gepaard gaat met deze klus en weten dus ook precies hoe ze het moeten aanpakken. Hun doel is bovendien om de medewerkers van jouw bedrijf te coachen en begeleiden, zodat zij op een gegeven moment ook zelf op de juiste manier digitaal kunnen archiveren. Door deze kennispartner in te schakelen, investeer je daarom ook direct in de toekomst. Ideaal nietwaar?

Vraag de medewerkers naar de mogelijkheden

Heb je interesse in de diensten van Doxis? Bezoek dan hun website en lees meer over het onderwerp. Bij eventuele vragen bezoek je de contactpagina. Hier vind je de contactgegevens waarmee je Doxis kunt bereiken. De medewerkers vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

https://doxis.nl/

Gerelateerde artikelen

Huur stalen rijplaten bij deze specialist in verhuur in Brabant

Hét schoonmaakbedrijf nabij Rotterdam voor volledige ontzorging

Een re-board display: betaalbaar, duurzaam en lichtgewicht