Animatie maken
Image default
Cadeau

Er zijn steeds meer slimme kubussen

 Deze trend is goed nieuws. Maar toch zijn dergelijke puzzels nog steeds veel waard. Iets soortgelijks gebeurde toen de eerste magnetische kubussen uitkwamen. In de loop van de tijd is de markt veel toegankelijker geworden. Dus Gan kijkt in deze richting en brengt een minder geavanceerde versie van de slimme kubus uit.

Het enige dat de Play-versie onderscheidt van de reguliere versie, is het ontbreken van een gyroscoop. Deze puzzel maakt nog steeds verbinding met de telefoon, je kunt alle functies gebruiken. Maar de applicatie houdt niet langer onderscheppingen van kubussen bij.

De Xiaomi Giiker heeft ongeveer dezelfde functies. Dat wil zeggen, Gan I Play concurreert met hem. Maar aangezien Gan gespecialiseerd is in het bouwen van kubussen, bleek hun kubus veel leuker te zijn. Ja, je kunt dit model aanpassen, maar de Giiker niet.

Hoewel dit een erg coole kubus is, kan hij niet mee naar de ACV-competitie. Feit is dat de regels elke elektronica verbieden. Je hoeft de kubus dus alleen te gebruiken bij thuistrainingen.

En dit model is ook compatibel met een robot van hetzelfde bedrijf. Als je aan alles tegelijk uitgeeft, kun je je vrienden verrassen en er een kubus mee door elkaar gooien.

De verpakking is hier veranderd. Ze is nu zwart met een ongewoon patroon. Ziet er stijlvol uit en valt meteen op. Het is te zien dat er geen gewone treshka in zit, maar iets cools.

Natuurlijk krijg je een meer bevredigende ervaring als je de gewone Gan I neemt. Maar we begrijpen dat het veel meer kost. Daarom, als u geen geld wilt uitgeven, zal de Play-versie u ook een enorme hoeveelheid emoties bezorgen. – Meer informatie over

 

kubus kopen

 

https://breinbrekers.be