Animatie maken
Image default
Zakelijke dienstverlening

Exacte tijdregistratie: de prikklok die werkt met mobiele telefoon

Met een goed tijdregistratiesysteem weet u exact hoeveel uren uw personeel wanneer heeft gewerkt. Er wordt geregistreerd wanneer ze het gebouw binnen komen en wanneer ze weer vertrekken. Aan de hand daarvan bepaalt u hoeveel uw werknemers betaald krijgen en of ze voldoen aan de eisen die u stelt. U herinnert zich de tijd van de ouderwetse prikklok misschien nog wel, maar dat kan tegenwoordig allemaal een stuk gemakkelijker en sneller. Wat dacht u van een systeem van EasySecure waarmee uw personeel zich registreert met de mobiele telefoon? Dat is de prikklok van de toekomst.

Registreren met de mobiele telefoon

Steeds meer bedrijven die investeren in tijdregistratie kiezen voor een systeem dat werkt met de mobiele telefoon. Uw medewerkers gebruiken dan hun eigen mobieltje om binnen te komen en als toegangskaart. Dat heeft een aantal belangrijke voordelen. Voor u zijn er dan minder onderhoudskosten en voor uw personeel is de kans kleiner dat zij hun toegangskaart verliezen. U hoeft niet te investeren in kaarten, tags of andere dure scanmethoden. Iedereen heeft altijd een mobiele telefoon bij zich en daar profiteert u van.

Kies voor een oplossing die past

Voor u is het belangrijk dat u een oplossing vindt waarmee u exact kunt zien wie wanneer komt en vertrekt. EasySecure helpt u bij het vinden van het beste tijdregistratiesysteem. Dat kan een prikklok zijn die werkt met mobiele telefoon, maar als een tag, een code of een kaart beter is voor u, dan is dat uiteraard ook mogelijk. U kunt zelfs investeren in een tijdregistratiesysteem dat werkt met biometrische gegevens, zoals de vinger en het gezicht. EasySecure heeft voldoende ervaring en werkt met bedrijven, zorginstellingen, campings, supermarkten, industriële bedrijven en andere instellingen. Uiteraard staat privacy dan ook bovenaan de lijst en zorgt EasySecure ervoor dat dat niet wordt geschonden. U ontvangt een applicatie op maat en een automatische en exacte prikklok voor uw urenregistratie.

Gerelateerde artikelen

Een waardevolle Salesforce partner van implementatie tot eind

Een archief digitaliseren laat je over aan de specialist

Hét schoonmaakbedrijf nabij Rotterdam voor volledige ontzorging