Animatie maken
Image default
Gezondheid

Gespecialiseerde shiatsu behandeling in Tilburg

Maria van der Sar is een gecertificeerde massagetherapeut die uw energiedoorstroming verbetert door middel van een shiatsu massage. Met deze shiatsu behandeling verlicht zij problemen als vermoeidheid, rugklachten en stress in haar praktijk in Tilburg. U hoeft echter geen klachten te hebben om een shiatsu massage te ondergaan; het kan klachten ook voorkomen. Laat u daarom onder handen nemen door deze expert.

Deze specialist herstelt de balans tussen uw meridianen

Meridianen zijn energiebanen die verbonden zijn met bepaalde delen van het lichaam. Wanneer er in dit systeem iets ontregelt raakt, ervaart u fysieke of psychische klachten. Dankzij een shiatsu behandeling bij deze praktijk in Tilburg herstelt u de balans in uw energie waardoor problemen als rugklachten of vermoeidheid worden opgelost. Ervaart u geen klachten? Ook dan kan een shiatsu massage ontspannend zijn. Op deze manier leert u uw energie beter kennen, zodat u eventuele blokkades aanvoelt. Deze shiatsu behandeling is dus in ieder geval een heerlijk ontspannen ervaring.

De werkwijze van deze professionele therapeut

Tijdens een afspraak bij Maria van der Sar voert u eerst een kort gesprek over uw leefwijze en uw klachten. Vervolgens voelt zij op uw buik en polsen om te bepalen welke meridiaan verstoord is. Hierna begint zij de shiatsu massage om de balans tussen de meridianen te herstellen. Na de afspraak voelt u zich helemaal ontspannen en is uw energie weer in evenwicht. Zo wordt uw stress of uw rugklachten opgelost dankzij shiatsu massage bij deze praktijk in Tilburg.

Laat deze expert uw klachten verlichten

Verbeter de balans van energie in uw lichaam met een shiatsu behandeling in Tilburg. Deze gecertificeerde specialist voelt verstoringen in uw energie aan en herstelt ze met een ontspannende massage. Wilt u een professionele shiatsu behandeling ondergaan bij deze praktijk in Tilburg? Maak dan een afspraak bij deze expert en ervaar een ontspannende sessie die uw klachten verlicht.

https://www.mariavandersar.nl/