Animatie maken
Image default
Internet marketing

Go Online hét Online marketing bureau in Nijmegen voor meer efficiëntie en omzet

Bent u opzoek naar een goed online marketing bureau in Nijmegen? Dan bent u bij Go Online aan het juiste adres. Go Online is sinds 2015 een begrip in Nijmegen en omstreken. De twee jonge eigenaren hebben in de afgelopen vijf jaar tijd, met hun team, 75 tevreden klanten geholpen met het optimaliseren van hun bedrijf en het creëren van efficiëntie en meer omzet. Go Online zorgt ervoor dat u als lokale ondernemer in Nijmegen meer zichtbaar bent.

Waarom zou ik online zichtbaar moeten zijn?

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 78% van de Nederlandse huishoudens in 2018 tenminste één online aankoop heeft gedaan. Dit percentage bleef in de afgelopen twee jaren alleen maar stijgen. Ongeveer 11,5 miljoen Nederlanders kopen dus producten, diensten of andere zaken op het internet. Het blijkt dat met name 65-plussers sterk stijgen in hun aantal aankopen, maar ook jongere doelgroepen kopen steeds meer producten of diensten online. Online winkelen neemt elk jaar dus toe, zeker in tijden waarin we gezamenlijk meer binnen moeten blijven.

Als bedrijf zijnde moet u dus kunnen inspelen op deze groeiende behoefte van consumenten om online diensten of producten te kopen.

Waarom Go Online als online marketing bureau in Nijmegen?

Go Online levert maatwerk en stemt met zijn klanten de behoeften en wensen af. Hierdoor zorgen ze er samen met u voor dat uw bedrijf snel op Google te vinden is, een hoge ranking heeft, en dat uw site gebruiksvriendelijk is voor desktop, tablet en mobiel. Ook heeft Go Online ervaring met programma’s zoals Exact, SAPB1 en andere slimme softwareprogramma’s waardoor uw systemen effectiever kunnen worden gebruikt. Dankzij meer efficiëntie zorgt Go Online ook voor meer omzet voor uw bedrijf. Tevens biedt Go Online het op maat maken van websites en webshops, een online marketingplan en zij kunnen meedenken op het gebied van branding en reclame.

Neem contact op met Go Online en ontdek hoe u, in een wereld waarin onlinegedrag toeneemt, uw winsten kunt verhogen! Bekijk de website www.goonline.nl en ga direct aan de slag met marketing!