Animatie maken
Image default
Aanbiedingen

iPhone XR scherm vervangen: Wanneer is het verstandig?

In 2018 heeft Apple de iPhone XR op de markt gebracht als budget versie van de iPhone XS. De iPhone XR heeft namelijk geen OLED scherm maar een Liquid Retina LCD scherm, wat een stuk in de kosten scheelt. Het vervangen van dit 6,1 inch grote scherm is daarom ook een stuk goedkoper.  De meeste mensen doen tegenwoordig bijna alles met hun smartphone, en als je iets zo vaak gebruikt neemt natuurlijk de kans toe dat je iPhone beschadigt raakt, of dat er een technisch mankement optreedt. Dan is het prettig als het mogelijk is om je iPhone te repareren zodat je niet meteen een nieuwe hoeft te kopen. Als alleen scherm van je iPhone XR niet meer wil functioneren, is je iPhone XR scherm vervangen de oplossing.

 

Wanneer is het verstandig om een iPhone XR scherm te vervangen?

Apple gebruikt alleen de beste materialen voor de productie van de iPhone XR, maar dat geeft je iPhone niet het eeuwige leven. Het grote display is vaak een van de eerste onderdelen die schade oploopt. Vaak is dat schade die ontstaat nadat het apparaat op de grond is gevallen. Het resulteert meestal in een gebarsten scherm wat een hoop ongemakken met zich mee brengt. Het kan pijnlijk zijn om over het gebarsten glas te swipen met je vingertoppen, en je kunt niet meer zien wat er op je scherm staat. Andere mankementen die regelmatig voorkomen zijn bugs in de software waardoor je scherm bevriest, of een scherm wat niet meer wil reageren op aanraking. Als je hinder ondervindt van een van deze problemen is het wellicht verstandig om je iPhone XR scherm te laten vervangen. 

 

Waar kun je een iPhone XR scherm laten vervangen?

Als je een ernstig beschadigt scherm hebt, of een scherm wat niet meer aan wil, hoef je niet meteen je hele telefoon weg te gooien. Met een eenvoudige scherm reparatie kun je vaak het probleem oplossen. En bovendien is deze oplossing ook een stuk voordeliger, want het kost minder geld om het scherm van je iPhone XR te vervangen dan een nieuwe te kopen. En een bijkomend voordeel is dat de iPhone XR het budget model uit de reeks is waarbij een LCD scherm is gebruikt, wat ook in de prijs scheelt. Als je het scherm van je iPhone XR wilt vervangen dan kun je contact opnemen met het GSM Reparatie Centrum. Hier kunnen ze binnen een half uur een iPhone XR scherm voor je vervangen. Je vindt ze in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout.