Animatie maken
Image default
Gezondheid

Kies voor een burn-out behandeling bij dit centrum in Breda

Zit jij middenin een burn-out? Dan wil je hier natuurlijk graag voor behandeld worden om er snel weer bovenop te komen. Bij Centrum voor Burn-out Herstel in Breda stemmen de specialisten een burn-out behandeling af op jouw persoonlijke situatie. Dit doen ze door middel van zowel Oosterse als Westerse disciplines. De eigenaressen, Vera en Floor, hebben ieder een specialisme en geloven erin dat de combinatie hiervan tot duurzame resultaten leidt. Na een uitgebreide intake en anamnese wordt er een traject voor je opgezet. In de eerste weken zal je intensieve begeleiding krijgen, zodat je in de juiste positie komt en meer energie krijgt om door te zetten in je eerste stappen. Hierbij wordt vooral de focus gelegd op ontspanning, begrenzing en klachtreductie.

Snelle oplossingen zijn van korte duur

Er is waarschijnlijk best wat tijd overheen gegaan voor je in een burn-out terecht kwam. Houd er daarom rekening mee dat het ook lang kan duren tot je volledig hersteld bent. Snelle oplossingen zijn van korte duur en bij Centrum voor Burn-out Herstel zetten ze juist duurzaam herstel voorop. Een zelfhulpboek om van je burn-out af te komen bijvoorbeeld is vrijwel onmogelijk; trap hier dus zeker niet in. Kies voor een erkende burn-out behandeling bij deze specialisten in Breda en leer jezelf weer kennen, leer weer te ontspannen en energie op te doen. Samen gaan jullie voor de beste resultaten zodat jij weer lekker door het leven gaat.

Plan jouw intake in

Wanneer je meer informatie wenst over de werkwijze van dit centrum in Breda voordat je contact opneemt voor een burn-out behandeling, bekijk je gewoon even de website. Hier staat al ontzettend veel informatie op waar jij hopelijk mee uit de voeten kunt. Ben je klaar voor een intake? Neem dan gerust contact op met de vriendelijke specialisten. Zij plannen binnen een week een intakegesprek met je in; je hoeft dus nooit lang te wachten.

https://cvbh.nl/