Animatie maken
Image default
Gezondheid

Kom je zwangerschap goed door dankzij voedingsadvies van een diëtist in Den Haag

Ben je zwanger en krijg je graag advies om gezond je zwangerschap door te komen op het gebied van voeding? Neem dan contact op met Gezond Leven Diëtisten. Bij deze praktijk kun je niet alleen terecht als je wilt afvallen, maar ook als je graag een voedingsschema op maat krijgt van een gespecialiseerde diëtist in Den Haag. Consulten zijn mogelijk in de Rivierenbuurt en de wijk Benoordenhout, maar er zit ook een vestiging van deze praktijk in Voorburg. Lukt het niet om naar de praktijk toe te komen? Dan komt de diëtist graag bij jou thuis langs of vinden de consulten, indien gewenst, online plaats via een beveiligde omgeving.

Tijdens een intakegesprek hoort de diëtist graag wat jouw wensen zijn

Als je je inschrijft voor een consult met een diëtist in Den Haag van Gezond Leven Diëtisten, is het eerste gesprek altijd een kennismaking. Tijdens dit gesprek vertel je over hoe jouw dagelijks leven eruitziet en wat jouw eetgewoontes zijn. Zo kan de diëtist naderhand een persoonlijk voedingsschema maken op maat van jouw leefstijl. Hierdoor wordt het voor jou eens stuk gemakkelijker om je hieraan te houden. Met behulp van dit schema weet je ook zeker dat je van alle voedingsstoffen genoeg binnenkrijgt voor jou en de kleine in je buik. Mocht je vragen hebben over het schema of ergens niet helemaal uitkomen, kun je uiteraard tussen de consulten door gewoon contact opnemen met de diëtist die jou begeleidt.

Meld je aan voor voedingsadvies op maat

Heb je interesse in voedingsadvies op maat van een diëtist uit Den Haag? Neem dan contact op met Gezond Leven Diëtisten, een praktijk in Den Haag waar je voor meer dingen terechtkunt dan afvallen. Wil je na je zwangerschap toch een paar kilo’s kwijt? Dan kun je uiteraard ook hier terecht voor het op een gezonde manier afvallen in Den Haag.