Animatie maken
Image default
Bedrijven

Led Design Holland: voor ledlampen en meer

Led Design Holland is een professionele ledlampen expert met ervaring in branches als kantoren, Retail en showroom. LDH wordt vaak ingehuurd voor LED verlichting werkplaats en LED verlichting bedrijfshal. Ook  Verenigingen van Eigenaren verspreid over het land weten deze led-expert te vinden. Voor de gedeelde ruimtes van appartementencomplexen raadt het Led Design Holland team de volgende drie leds aan.

  • Het IP-65 (spatwaterdichte) LED armatuur Tri-Proof. Dit is een uitstekende lamp –   met  sensor! – voor bijvoorbeeld een parkeergarage. Dit led-model is leverbaar als noodverlichting. Hij is voorzien van doorvoerbedrading.
  • De Prodisc III. Een lichtbron in een strak vormgegeven, ronde behuizing die oersterk is en vlam-vertragend werkt. De Prodisc III kunt u gebruiken als reguliere en als noodlamp voor de galerij en / of de entree. De slimme lamp is voorzien van 3 steps dimming en hij kan met sensor geleverd worden.
  • De Pro Protal, eveneens met een handige 3 step dimfunctie, is geschikt voor bergingen en galerijen. De lamp is waterdicht. Om alles uit deze duurzame, zuinige lamp te halen kunt u er een sensor bij bestellen. De lamp brandt dan alleen als het echt nodig is.

Op deze drie lampen geeft Led Design Holland 5 jaar garantie.

Het leuke en mooie van LDH is dat het zo’n transparant bedrijf is. Op de site staan allemaal recente projecten opgesomd, waarbij tot in detail wordt vermeld wat de besparing op de lange termijn is. Neem nu de samenwerking met Pon Logistics in Almere. De investering die deze internationale handels- en serviceorganisatie deed in ledlampen, was binnen 2,6 jaar alweer terugverdiend. Het bespaarpercentage is vastgesteld op 49%. Voor De Haan Verhuizingen in Alblasserdam realiseerde Led Design Holland een besparing van 56% op jaarbasis. De terugverdientijd is in dit geval iets langer, maar nog steeds zeer acceptabel: 3,6 jaar. Nou vooruit, nog een derde succesverhaal. De Etos in Weert koos ook voor LDH. Dit is het concrete resultaat: 66% besparing, investering terug in 2,8 jaar.

Ziet u een samenwerkingsverband met Led Design Holland wel zitten? Neem contact op via info@leddesignholland.nl of076-888 33 00.

https://www.leddesignholland.nl/