Animatie maken
Image default
Gezondheid

Met behulp van hypnotherapie je angst overwinnen nabij Rotterdam

Heb je last van vervelende klachten als angst? Je kunt deze angst overwinnen in Capelle aan den Ijssel, vlak bij Rotterdam, door je aan te melden bij I-Reflection, een praktijk voor hypnotherapie. Dit is een bewezen effectieve vorm van therapie waarmee je jouw onderbewustzijn bereikt. De ervaren therapeut van deze praktijk brengt je in een lichte hypnose, die overigens niets te maken heeft met de manipulaties die je voor entertainment doeleinden ooit wellicht eens in televisieprogramma’s hebt gezien. Jij behoudt de gehele controle terwijl de behandelaar jou vragen stelt en je gedachten en gevoelens onder woorden brengt.

Het verschil tussen hypnotherapie en hypnose

Alhoewel de behandelvorm inmiddels bewezen is, klinkt hypnotherapie velen toch nog vaag in de oren. De behandeling wordt vaak met hypnose aangeduid, wat in feite een onjuiste benaming is. Dit doet men juist extra aan de hypnose denken die op toneel of voor een camera wordt uitgevoerd. Kies je ervoor om middels hypnotherapie je angst te overwinnen in regio Rotterdam, dan zul je tijdens de behandeling in een bepaalde trance worden gebracht. Tijdens deze trance past de behandelaar specifieke gesprekstechnieken toe om tot je onbewuste denkprocessen te komen.

Waarmee kun je hypnotherapie vergelijken?

Hypnotherapie is een behandelvorm apart die steeds vaker naast reguliere behandelingen, zoals cognitieve gedragstherapie, wordt aangeboden. Je kunt het misschien het beste vergelijken met de situatie waarin je dusdanig in een boek verdiept bent, dat het totaal niet tot je doordringt wat er om je heen gebeurt of dat er personen tegen je praten. De trance waarmee hypnotherapie werkt, lijkt daarop.

De vriendelijke en persoonlijke aanpak van een ervaren behandelaar

I-Reflection in Capelle aan den Ijssel, vlak bij Rotterdam, is een praktijk voor hypnotherapie die door een gediplomeerde hypnotherapeut is opgericht en waar je je angst leert overwinnen. De behandelaar beschikt over jarenlange werkervaring en heeft deze behandelvorm reeds toegepast op cliënten met de meest uiteenlopende klachten. Men voelt zich in deze behandelpraktijk erg comfortabel vanwege de altijd vriendelijke en persoonlijke aanpak. Je kunt immers enkel in een dergelijke omgeving aan je (angst)problemen werken.

https://www.i-reflection.nl/