Animatie maken
Image default
Shopping / Entertainment

Mods maken elektronisch roken persoonlijker

Een mod is eigenlijk gewoon een behuizing van elektronica met een interne of externe batterij. Het heeft als voordeel dat de gebruiker van een elektrische sigaret de dampervaring zelf kan vormgeven. Zo hebben mods verschillende functies waarmee je de mod kunt instellen op bijvoorbeeld vermogen en/of temperatuur. De bedoeling van een mod is dat de damper de werking helemaal naar eigen wens kan instellen. Om het nog verder te personaliseren kan de gebruiker een passende clearomizer en bijbehorende coils uitkiezen. Zonder deze clearomizer en coils kan er nog niet begonnen worden met dampen.

Een ander voordeel van het zelf samenstellen van de elektrische sigaret is dat u kunt combineren met verschillende merken. Indien u voor een E-sigaret starterset kiest dan krijgt u wel een compleet pakket inclusief mod, clearomizer en bijbehorende coils, maar deze zijn altijd van hetzelfde merk. Bij een mod kunt u zelf kiezen welk merk mod en clearomizer u wilt.

Welke soorten mods zijn er?

Mods zijn er in meerdere uitvoeringen. Zo zijn er mods met alleen de mogelijkheid om te dampen met variabel voltage, variabel wattage of met temperatuur regeling en er zijn mods die al deze moi aanbieden. Daarnaast wordt er ook onderscheid gemaakt tussen beginnende en gevorderde dampers. Op de website van Slimroken.nl kunt u eenvoudig aangeven wat voor type damper u bent, zodat u ook een geschikt model voor uzelf kunt kiezen.

Kies een passende clearomizer bij uw mod

Clearomizers zijn verkrijgbaar met twee verschillende aansluitingen. De 510-aansluiting en de eGo-aansluiting. Indien u een passende clearomizer voor uw mod zoekt dan is het van belang om te kijken of ze dezelfde aansluiting hebben. Anders kunnen de twee onderdelen niet aan elkaar gekoppeld worden. Dit staat altijd in de specificaties van het product.

https://www.slimroken.nl/

Gerelateerde artikelen

GoPro Karma versus DJI MAvic Pro

Schitteren met een diamanten armband

Voor het eerst een hoverboard besturen