Oud Hollandse spelletjes gehuurd voor bruiloft

Afgelopen zomer heb ik voor mijn bruiloft oud Hollandse spelletjes gehuurd bij oudhollandsspel.nl / dehoutiek.nl. Aangezien ik zo tevreden ben over de vriendelijke mensen van de spellen en de kwaliteit van de spellen wil ik dat jullie dat weten. 

Het begon allemaal toen ik voor mijn bruiloft wat gezelschapspelletjes wou huren zodat jong en oud zich konden vermaken tijdens de bruiloft. Via posetieve recenties kwam ik bij oudhollandsspel.nl, na even gekeken te hebben op de website zag ik inderdaad hele mooie spelletjes die ik voor een erg goedkope prijs kon huren. Je zou zeggen dat ze veel van de zelfde spellen hebben en dat ze dus niet uniek zijn. Dit is echter niet zo! De spellen die te huur zijn bij deze vriendelijke mensen zijn handgemaakt en zijn uniek. Van sommige spellen zijn er zelfs maar 1 van gemaakt. 

Hierdoor snapte ik de prijssom niet echt en er was geen borg, wat natuurlijk erg aantrekkelijk is. Zelf heb ik eers even gebeld met Rowan Morren een van de jongste verhuurders van dit hobby bedrijfje. Deze jonge is 16 jaar en helpt netjes met al mijn vragen. Ik vroeg mij af wat de formaten waren van de spellen zodat ik daardoor rekening kon houden met de plaatsing van de spellen op locatie. Die zelfde avond heeft Rowan mij nog teruggebeld en gemaild met de formaten. Uitstekend! 

De spellen die ik uiteindelijk gehuurd heb bij oudhollandsspel zijn:

  • Pluimerd 
  • Spiegelschrijven
  • Touwtrekken
  • Tafelhockey
  • Spellenkist (voor de kinderen)

Tijdens de bruiloft werd vooral pluimerd veel gespeeld door jong en oud ook waren de kinderen erg blij met de spellenkist wat erg veel kleine oud hollandse spelletjes bevatten. Zelf was ik nog geen 150 euro kwijt en dit inclusief transport! De jongens van Oudhollandsspel hebben de mensen ook netjes begeleid tijdens het spelen van de spelletjes. Ze hebben zich zelfs netjes gekleed zodat ze pasten bij de bruiloft gangers! Erg netjes!

Bij deze wil ik graag iedereen die oud hollandse spelletjes wil huren oudhollandsspel.nl aanraden! Bekijk hun website eens, die is overzichtelijk en leuk ontworpen met mooie foto’s van de oud Hollandse spelletjes. 

http://oudhollandsspel.nl