Animatie maken
Image default
Auto's en Motoren

Shortlease Apeldoorn

Tijdelijke uitbreiding van uw wagenpark opvangen middels shortlease

Heeft u als ondernemer te maken met piekmomenten waarbij u het noodzakelijk is dat u uw wagenpark tijdelijk uitbreidt? Of heeft u een nieuwe buitendienstmedewerker aangenomen, die tijdens de proeftijd voor het uitvoeren van zijn werkzaamheden een auto van de zaak nodig heeft? Dan is het in economische zin doorgaans niet verstandig om voor dat soort situaties een voertuig aan te schaffen of deze voor meerdere jaren achtereen te leasen. Wellicht denkt u aan huren, maar als het om een huurtermijn van 30 dagen of meer gaat, dan biedt XLRent in Apeldoorn u via shortlease een oplossing die veelal een stuk goedkoper is. 

De overeenkomsten en verschillen met reguliere autolease

Shortlease kent veel overeenkomsten met reguliere autolease, want in het afgesproken leasebedrag zijn ook bij leasen voor de korte termijn de kosten voor onderhoud, afschrijving, verzekering en wegenbelasting inbegrepen. U weet dus duidelijk waar u aan toe bent en wordt – afgezien van de te verbruiken brandstof – niet op andere, mogelijk onverwachte kosten getrakteerd. Het grote verschil tussen een shortleasecontract en een overeenkomst voor reguliere autolease is dat de eerstgenoemde variant na de eerste 30 leasedagen op elk moment meteen kan worden opgezegd.

XLRent is uw expert voor shortlease in en om Apeldoorn

XLRent is uw shortleasespecialist voor de regio Apeldoorn. We bieden u voor het leasen voor korte periodes een ruime keuze aan verschillende (vrijwel) nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens. Treft u een specifiek merk en type voertuig waar u graag gebruik van wilt maken niet in ons wagenpark aan, dan is het eventueel ook bespreekbaar dat XLRent ervoor zorgt dat dat gewenste voertuig toch op basis van shortlease tot uw beschikking komt. Benieuwd of deze manier van leasen ook voor uw onderneming interessant kan zijn? Vraag dan vrijblijvend online een offerte aan.