Steeds meer mensen stappen over naar Windows 10

Windows 10 is het nieuwste besturingssysteem van Windows. Het systeem heeft enkele handige voordelen ten opzichte van voorgaande besturingssystemen. Zo is het systeem nog sneller en eenvoudiger om te gebruiken. Ook is Windows 10 nog beter beveiligd. Als je nog een ouder systeem gebruikt, dan is de kans groot dat je een beveiligingsrisico loopt. Zo wordt Windows 7 bijvoorbeeld nog maar ondersteund tot begin 2020. Om kwetsbaarheden te verhelpen moet een systeem continu bijgewerkt worden. Indien dit niet gebeurt krijgen virussen vrij spel. Dit is slechts één van de redenen waarom je gebruik zou moeten maken van de nieuwste Windows-versie. De systemen worden daarnaast steeds beter geoptimaliseerd, zodat ze een stuk prettiger zijn om mee te werken. Ook de verschillen in snelheid zijn vaak goed merkbaar. Een nieuwere versie van Windows is doorgaans veel sneller dan een oudere versie.

Het installeren van Windows 10

Het installeren van Windows 10 is erg eenvoudig, maar je moet wel over een legitieme licentie beschikken. Het is niet aan te raden om Windows te downloaden. Niet alleen is dit erg onethisch en wettelijk verboden, maar je loopt zo ook veel risico. Om te beginnen loop je het risico dat je een forse boete krijgt, maar ook kun je een illegale versie niet zo eenvoudig updaten. Aan een besturingssysteem dat je op deze wijze hebt verkregen, heb je dus ontzettend weinig. Het is veel verstandiger om op zoek te gaan naar een goedkoop bedrijf om het systeem bij aan te schaffen.

Een uitstekend bedrijf om Windows 10 bij aan te schaffen is bijvoorbeeld gamekeydiscounter.nl. Bij dit bedrijf krijg je altijd een legitieme versie van Windows. Bovendien betaal je hier vaak minder dan dat je bij een ander bedrijf betaalt. Op deze site worden namelijk besturingssystemen en games verkocht tegen zeer aantrekkelijke prijzen.