Animatie maken
Image default
Shopping / Entertainment

Transformeer je kantoor naar de perfecte werkplek

Hoe zorg je er zelf voor dat je kantoorruimte omgetoverd wordt tot de perfecte plek? Waar werknemers graag naar hun kantoor gaan en zich kunnen amuseren in de pauze? Wij geven een paar  tips.

Een aantal tips

Een van de tips die we van het begin willen meegeven; zorg ervoor dat er spelelementen aanwezig zijn op je kantoor. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een voetbaltafel of aan een basketnet in het midden van een rustige ruimte. Dit zorgt ervoor dat de werknemers kunnen ontspannen tijdens hun pauze en gezellig even kunnen bonden. Daarnaast is er nog een belangrijker aspect, namelijk het creëren van een FOMO op de werkvloer. FOMO staat voor ‘’fear of missing out’’. Wanneer je een sfeer creëert waar de werknemers bang zijn om iets te missen stimuleert dit om naar kantoor te komen en om zich beter in te zetten voor hun werkgever. Neem een kijkje bij deze kantoorruimte in Arnhem die het al perfect hanteert!

Organiseren van een vrijmibo

Het organiseren van een vrijmibo werkt zeer stimulerend bij bedrijven. Een vrijmibo is een vrijdagmiddagborrel. Dit houdt simpelweg in dat alle werknemers een paar uurtjes langer op kantoor blijven hangen, er wat eten besteld wordt en je met zijn allen nog een lekker biertje drinkt op het weekend. Veel werknemers achtten dit als een belangrijk aspect bij het werken bij een bedrijf omdat het de sfeer sterk bevorderd. Ze vinden het vaak ook niet erg om iets later aan het weekend te beginnen omdat een vrijmibo als leuk ervaren wordt.

Wilt u nou ook een perfecte kantoorruimte, en deze helemaal invullen zoals u zelf wilt? Kijk dan op de website van de Franklin Business Center.

Gerelateerde artikelen

Waarom schuifpuien nemen in huis?

Heerlijk BBQ’en in Arnhem – 4 tips

Met washi tape kunstwerken maken