Animatie maken
Image default
Kunst en Kitsch

Uniek gift met een foto als schilderij

Als je van een leuke foto een schilderij laten maken, kan dat niet alleen heel goed maar zijn er ook tal van mooie redenen voor., Bijvoorbeeld dat je graag wil laten zien wat jouw eigen artistieke smaak is, of dat je bijvoorbeeld een geliefde, of een andere naaste of misschien zelfs een huisdier in ere wil herstellen met een dergelijk schilderij. Maar het kan ook gewoon dat je ervoor kiest om een schilderij te laten maken van een foto die je op de een of de andere manier aanspreekt, dus niet iets heel abstracts maar gewoon bijvoorbeeld een landschap wat je mooi vindt of een portret wat je indringend aankijkt. Het is allemaal mogelijk met een foto als schilderij. 

Aparte manier van tentoonstellen

Een foto als schilderij laten maken en tentoonstellen is zeker een unieke manier om bezoekers te laten zien wat jij zelf mooi en belangrijk vindt in het leven, en op deze manier kunnen andere mensen ook jouw gevoelens delen wat betreft bijvoorbeeld een heel mooi landschap of portret, mensen weten dat waar uitgerekend jij voor hebt gekozen en ook waarom.

Eigen smaak laten zien 

Met een foto als schilderij laat je zien waar het jou werkelijk om gaat, wat jouw smaak is en waarom je juist die dingen of beelden of teksten heel mooi vindt. Om deze redenen is het een goed idee om als creatieveling een foto als schilderij te nemen, want het geeft toch een beetje een eigen touch aan een foto en maakt er iets bijzonders en speciaals van dat je niet gemakkelijk krijgt met gewoon een fotootje wat op een smartphone, tablet of iets dergelijks is gemaakt en daarna wordt tentoongesteld, met een foto als schilderij heb je echt een fysiek en uniek object.