Animatie maken
Image default
Rechten

Vraag deze notaris uit Rotterdam om advies

Heb je advies nodig over diverse zaken als familierecht, onroerend goed, estate planning, ondernemen, een bedrijfsoverdracht of transacties met schepen? Bij notariskantoor Kooijman Autar in het centrum van Rotterdam is er zeker een notaris die je kan helpen. De notarissen van dit kantoor zijn goed opgeleid en beschikken over een groot inlevingsvermogen. Hierdoor denken ze goed met je mee, zodat je écht geholpen wordt. Deze notaris is er voor zowel particuliere als zakelijke klanten in regio Rotterdam. Je kunt hier dan ook terecht voor zaken rondom het kopen of verkopen van een huis, maar ze helpen je ook bij het certificeren van aandelen bij een bedrijfsovername. Tijdens een gesprek met een van de notarissen leg je je wensen uit, en zij denken voor je uit waarmee dit kantoor je kan helpen.

Het economisch belang van aandelen

Ben je met je besloten vennootschap of naamloos vennootschap bezig met een bedrijfsovername in familiebestand? Dan kan het voordelen hebben om je aandelen te certificeren. Tijdens het certificeren van aandelen worden de zeggenschapsrechten, ofwel het stemrecht, en het economische belang van het aandeel van elkaar gescheiden. Dit wordt ook vaak gedaan bij werknemersparticipaties. Na het certificeren van aandelen is het namelijk mogelijk dat sommige besluiten genomen worden door de algemene vergadering, zonder dat het personeel daarbij is.

Familiezaken regelen

Wil je hulp bij het opstellen of aanpassen van een testament? Bij deze notaris in Rotterdam krijg je hier professionele hulp bij. De notarissen vragen goed door zodat zij precies weten wat er in het testament moet staan. Je testament wordt op deze manier precies zoals jij het wil. Ook als je een samenlevingscontract wilt opstellen of je nalatenschap wilt regelen, kun je bij dit notariskantoor terecht. Je plant eenvoudig een afspraak in bij dit kantoor in het centrum van Rotterdam met behulp van de contactgegevens op hun website.