Animatie maken
Image default
Internet

Welke WordPress-plug-ins zijn belangrijk?

Wat zijn de beste WordPress-plug-ins voor beginners en wat kunnen ze? Dit is een vraag die de meeste beginnende website-eigenaren zichzelf stellen wanneer ze besluiten hun blogs over te schakelen naar WordPress. WordPress is een erg populair blogplatform en de plug-ins die u kiest, kunnen het uiterlijk en de functionaliteit van uw blog sterk beïnvloeden. Om u enkele voorbeelden te geven van de meer populaire, hebben we de top vijf hieronder op een rijtje gezet: 

Wie heeft deze plug-in nodig? Als het om beveiliging gaat, mag u nooit vergeten dat u zich op internet bevindt. Hackers wachten gewoon op hun volgende slachtoffer. Voor de beveiliging van mijn site raad ik altijd aan om WordPress te gebruiken vanwege de vele beveiligingsfuncties. 

Welke plug-ins zijn belangrijk voor beginners?

Als u een beginner bent, wilt u ervoor zorgen dat u uw zoekwoorden verstandig kiest. Ga niet met het meest populaire zoekwoord. U moet weten dat dit het trefwoord is waarnaar mensen gaan zoeken wanneer ze dat in de zoekmachine typen. Met zoveel plug-ins om uit te kiezen, raad ik aan ze allemaal uit te proberen totdat je degene vindt die aan je specifieke behoeften voldoet. 

Hoeveel kost deze plug-in? Ik heb het gevoel dat als je voor zoiets een maandelijks bedrag gaat betalen, je wilt weten of het zijn doel zal dienen. Wees dus niet goedkoop als het gaat om het kiezen van uw hostingbedrijf. Probeer ook een hostingbedrijf te krijgen dat gratis software en domeinnaamregistratie aanbiedt. Sommige hostingbedrijven bieden beide aan en hierdoor kunt u de plug-in uitproberen voordat u deze aanschaft. Het is altijd goed om een paar dollar te sparen om precies te krijgen wat u wilt. 

Hoeveel thema’s kunt u installeren?

WordPress heeft een breed scala aan verschillende skins die u kunt gebruiken om het uiterlijk en de functionaliteit van uw blog aan te passen. Als u uw blog verder wilt aanpassen, kunt u overwegen een premiumthema aan te schaffen. Met de meeste WordPress plugins kunt u zoveel thema’s installeren als u wilt. 

Dit zijn slechts enkele van de vragen die u uzelf zou moeten stellen als u nadenkt over de vraag welke WordPress-plug-ins belangrijk zijn. Het is belangrijk om hier wat tijd over na te denken, zodat u over de nodige kennis beschikt om de juiste te kiezen voor uw behoeften. Ik raad beginners ten zeerste aan om te beginnen met meer te leren over WordPress, zodat ze meteen kunnen beginnen en een plug-in kunnen kiezen die bij hun behoeften past. Alleen omdat je wat ervaring hebt met WordPress, wil niet zeggen dat je het niet beter kunt maken. Door WordPress dagelijks te gebruiken, kunt u het elke dag beter maken. 

Klik hier EIGEN-DOMEIN