Winkels in Turnhout: dampwinkel Casa N°7

Winkels in Turnhout vieren hoogtij

Winkels in Turnhout vieren hoogtijdagen zoals het spreekwoord luidt. Deze maand is de kerstmaand aangebroken. De maand december staat altijd in het teken van 3 feesten, namelijk Sinterklaas, Kerstmis en Oud&Nieuwjaar. Hebben jullie er ook net zo’n zin in als ons? De decembermaand is hier en wij grijpen de kans aan om samen met jullie iedereen die wij lief hebben te verwennen.. Met deze nieuwsbrief stellen we graag weer iedereen van onze klanten op de hoogte van de nieuwigheden en natuurlijk geven we gratis advies en tips.

Tot morgen!

Rika, Peter en het team

Kwaliteit is `n keuze. Met deze nieuwsbrief willen wij u graag inspireren. Vergeet dan ook niet om alle leuke data te noteren! Met onze slogan willen we duidelijk maken dat we kiezen voor ambachtelijke producten met een verhaal en uitzonderlijke smaakbelevingen. Die keuze is een bewuste keuze volgens ons.

Whisky tasting

De bijzondere Schotse Single Malt whisky tasting vond plaats op donderdag 8 december! Het thema deze keer was ‘Old Malt Cask’ van Hunter Laing met de onderstaande bijzondere bottelingen. De onafhankelijke botterlaar weet ons tot op heden keer op keer goed te verrassen. Deze flessen zullen ook nog te proeven zijn tijdens de open winkel degustaties in december in de winkel.

– Talisker 8Y

– Laphroig 14Y

– Glen Spey 18Y

– Braeval 14Y

– Clynelish 17Y

– Auchentoshan 18Y

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen in de gezellige setting met op tafel brood en pure chocolade. Het wordt een smaakvolle ontdekking met uitleg door specialist over de keuzes van deze onafhankelijke bottelaar. Tevens bieden wij 5% korting bij aanschaf van spirits & tonic & accessoires. Slechts 30 plaatsen beschikbaar, reserveren in de winkel svp. Inschrijvingen kan altijd in de winkel of via email met een betaallink. Kosten zijn minimaal 30 Euro voor normale tastings en vanaf 40 Euro voor bijzondere bottelingen.

Macanudo Mao sigaren

Speciaal voor de feestdagen krijgen wij opnieuw een limited edition van Macanudo binnen. Deze sigaren worden gepresenteerd in luxe, houten, kleine sigarenkistjes. In de houten kistjes zitten sigaren met een dekblad van Connecticut (schaduw) met van binnen sigarenbladeren uit Mexico (San Andres), Nicaragua, Dominicaanse Republiek en Colombia. We presenteren u een torpedo belicoso en robusto. Graag tot ziens in onze winkel.

Tastings in de maand december:

– zaterdag 3 december 12-18 uur: Open winkel degustatie van Sacred gins, rosehip cup en vermouth – gratis

– donderdag 8 december 20-22 uur: Schotse single malt whisky tasting 40 €

– zaterdag 10 december 12-18 uur Open winkel degustatie van whisky, rum en gin – gratis

– zaterdag 17 december 12-18 uur Open winkel degustatie van whisky, rum en gin – gratis

Interesse? Reserveer uw plaats tijdig in de winkel

Tip voor de feestdagen: een deluxe humidor gevuld met sigaren

Voor de feestdagen hebben we een uitgebreide collectie humidors gereed staan. Desgewenst vullen we deze met uw favoriete sigaren of stellen wij een assortiment samen. Mocht u meer humidors willen bekijken bekijk dan zeker onze website met onze huismerk humidors, Adorini, Lubinski en andere merken.

Volgende tip voor de feestdagen: de e-sigaret of boxmod: Vaporesso Target Mini

Opzoek naar een handzaam model met voldoende kracht, instelbaar en ruime batterijcapaciteit? De nieuwe Target Mini krijgt zeer goede reacties van onze klanten. Maar u bent gewaarschuwd, het gouden model is een limited edition (van slechts 50 stuks in België). Het toestel kan maximaal dampen op 40 Watt met een batterij van 1400 mAh. V

E-sigaretten en box-mods

-Het is de meeste klanten niet ontgaan, wij zijn zoals jullie gewend zijn sinds 2012 mee in de wereld van de e-sigaret, box-mods, e-liquids, e-juices en accessoires. Het was dan ook tijd voor vernieuwing om ons aanbod beter voor te kunnen stellen. We staan bekend om onze duidelijke en uitgebreide uitleg. Service voor dit product is zeer belangrijk. Wij hopen u en uw omgeving dan ook goed verder te kunnen helpen.

Nieuwe selectie Armagnac

De cognac welke de Fransen voor zichzelf houden. Darroze is een onafhankelijke bottelaar welke de oogsten van kleine wijnboeren opkopen om unieke, mooie Armagnacs te produceren.We hebben de hand weten te leggen op de laatst beschikbare en zeldzame collectie Armagnacs. Tevens hebben we vast in het assortiment de 8, 12 en 20 jarige Les Grands Assemblages opgenomen. In cognac mogen 9 druivenrassen worden gebruikt, vaak zijn dit de Ugni Blanc, Colombard en de Folle Blanche.De complete set is te koop voor 204,95 € in de winkel

Volg ons via de sociale media hieronder om niets te missen, desondanks vermelden wij natuurlijk alle evenementen gewoon op Facebook.