Animatie maken
Image default
Industrie

Creëer een veilige werkomgeving door dieselmotoremissie te laten verwijderen

Wanneer u met dieselmotoren werkt, heeft u vanzelfsprekend ook te maken met dieselmotoremissie. Dit zijn namelijk de uitlaatgassen die vrijkomen wanneer een dieselmotor aanstaat. Het is belangrijk dat u weet dat een gedeelte van deze uitlaatgassen toxisch is. Bij langdurige blootstelling kunt u te maken krijgen met diverse gezondheidsklachten, zoals luchtwegklachten, ontstekingsreacties, hart- en vaatziekten en veranderingen van de longfunctie. Bovendien kan blootstelling aan dieselmotoremissie kankerverwekkend zijn. U kunt er zowel blaaskanker als longkanker van krijgen. Daarom staat dieselmotoremissie ook op de CMR-lijst en dient u dit zorgvuldig te verwijderen van uw werkplaats. Maar hoe doet u dit? Het antwoord is simpel: schakel een specialist in het verwijderen van dieselmotoremissie in. Het bedrijf Gom Specialistische Reiniging is bijvoorbeeld een aanrader.

Laat gevaarlijke stoffen verwijderen door deze specialist

Wanneer u Gom Specialistische Reiniging inschakelt voor het verwijderen van dieselmotoremissie, bent u ervan verzekerd dat ze hun werkzaamheden conform alle vereisten uitvoeren. Ze gaan zorgvuldig te werk om uw werkplaats weer om te toveren naar een veilige werkomgeving. Deze experts kunt u overigens ook inschakelen voor het verwijderen van andere gevaarlijke stoffen. Zo komen ze ook graag bij u langs om chroom-6 te saneren. Net als dieselmotoremissie is chroom-6 een kankerverwekkend stof en dient u deze snel te laten saneren en verwijderen. Om uw werknemers te beschermen, kunt u daarom het beste een specialist inschakelen.

Krijg hulp bij voorlichting

Uiteraard is het ook van essentieel belang dat uw werknemers op de hoogte zijn van de gevaren van deze stoffen en dat ze weten hoe ze hier veilig mee om kunnen gaan. Het bedrijf Gom Specialistische Reiniging komt niet alleen langs voor het saneren van chroom-6 of andere stoffen, maar helpt u ook graag uw werknemers en stakeholders inzicht te geven in het omgaan met gevaarlijke stoffen. Ze vertellen uw doelgroep graag alles over het beperken van de risico’s, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken tijdens dagelijkse werkzaamheden. Neem contact op met dit bedrijf en vraag naar de mogelijkheden.