Animatie maken
Image default
Industrie

Een industriële hogedrukreiniger huren die aansluit bij uw doeleinden

Wilt u een kwalitatief hoogstaande industriële hogedrukreiniger huren voor uw bedrijf? Dan vindt u die zeker bij Van Spelden in Werkendam, nabij Zuid-Holland. Een industriële hogedrukreiniger is van hoge kwaliteit wanneer deze krachtig is en tegelijkertijd een zo laag mogelijk verbruik heeft. Hogedrukreinigers worden in diverse industrieën gebruikt en bestaan in verschillende typen. Zo zijn er bijvoorbeeld koudwater en warmwater hogedrukreinigers. Ook verschilt de maximale druk per hogedrukreiniger, aangeduid in bar. Afhankelijk van uw doeleinden kunt u bij Van Spelden altijd de geschikte industriële hogedrukreiniger huren. Dit bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring in de reparatie, verhuur en nieuwbouw van reinigingsmaterieel voor de industriële sector. Door u van deskundig advies te voorzien, verzekeren hun specialisten u altijd van de beste reinigingsoplossing voor uw bedrijf.

Een uitgebreid huuraanbod voor ieder reinigingsdoeleinde

Sinds 1991 specialiseert dit bedrijf zich in industrieel reinigingsmaterieel. Wilt u een industriële hogedrukreiniger huren? Dan vindt u op de website van Van Spelden meer informatie over deze installaties. Door de omvangrijke standaard-huuruitrusting, is er altijd tijdig een hogedrukreiniger voor u beschikbaar. Ook wanneer u accessoires of extra onderdelen nodig heeft, zorgen de specialisten van dit bedrijf ervoor dat u voorzien bent van al het nodige materieel. In hun programma van hogedrukinstallaties vindt u onder meer:

  • Waterstralen tot en met 2500 bar
  • Waterstralen t/m 1000 bar
  • Waterstralen t/m 500 bar

Afhankelijk van uw toepassing informeert en adviseert Van Spelden u over de benodigde industriële hogedrukreiniger die u bij hen kunt huren.

Een betrouwbare verhuurder

Bij Van Spelden in Werkendam, nabij Zuid-Holland, kunt u niet alleen een industriële hogedrukreiniger huren, maar bijvoorbeeld ook een vacuüminstallatie, tankoplegger of pompinstallatie. Waar u dit bedrijf ook voor inschakelt, u bent hier altijd gegarandeerd van kwalitatieve en moderne apparatuur. Bovendien staat dit bedrijf voor duurzaamheid, maatwerk, eenvoudigheid en flexibiliteit. Bij elke uitgifte krijgt u een veiligheidsinstructie, zodat u direct klaar bent om de installatie veilig toe te passen.

https://www.vanspelden.com/nl/