Animatie maken
Image default
Woning en Tuin

De handigheid van een bubble envelop

Een luchtkussen envelop, of ook wel een bubble envelop genoemd, zijn enveloppen die speciaal gemaakt zijn voor het verzenden van breekbare en gevoelige artikelen. Deze bubble enveloppen zijn gemaakt zodat de breekbare voorwerpen heel en beschermd op hun bestemming terecht komen. Bubble plastic is gemaakt van plastic waar lucht is gevangen is, zodat er een laag aan kleine kussentjes ontstaan om de beste bescherming te bieden aan voorwerpen. Bubble plastic wordt veelal gebruikt als verpakkingsmateriaal om spullen te beschermen, maar veel mensen vinden het ook leuk om deze kussentjes te poppen. In deze blog lees je meer over bubble plastic en bubble enveloppen. Lees dus snel verder!

Bubble envelop en transport

Een bubble enevelop is de ideaalste envelop als je veel breekbare spullen moet verzenden met je webshop. Deze breekbare spullen zijn dan volledig beschermd tegen stoten en zijn shock dempend. Daardoor is een deze soort envelop een ideale oplossing wanneer je bijvoorbeeld sieraden, fotoalbums, kleding, dvd’s en cd’s wilt verzenden. Door een bubble envelop te gebruiken kan je er zeker van zijn dat de artikelen veilig op de bestemming aankomen.

De uitvinding van noppenfolie

Noppenfolie is in 1957 door twee ingenieurs per toeval uitgevonden. Ze waren eigenlijk bezig met een nieuw soort behang uit te vinden, toen ze opeens op noppenfolie uitkwamen. Ze zagen al snel de handigheid erin om spullen te beschermen. Na de uitvinding is de populariteit van noppenfolie heel snel door de wereld getrokken en nu kunnen we het haast niet meer wegdenken.

https://verpakgigant.nl/bubble-envelopes/