Animatie maken
Image default
Beauty en verzorging

De subtielste manier van haarkleuren

Wanneer je je haar wilt kleuren in dezelfde kleur kun je terecht voor Balayage Den Haag. In principe komt het er hierbij op neer dat wanneer je lang haar hebt je de bovenkant donkerder maakt en de punten lichter voor natuurlijk verloop zodat het  zichtbaar wordt zoals wanneer de zon erop valt. Het gaat er anders uitzien het kapsel, en je hoeft hiervoor niet eens het haar in een andere kleur te laten verven.  Deze behandeling kan dus ideaal zijn wanneer je iets nieuws wilt doen met je haar maar je weet nog niet wat.

 

Zomerse looks creëren met Balayage

Balayage is ideaal voor de zomer. Dit komt doordat het lijkt alsof continue de zon erop schijnt. Een kapsel dat zon uitstraalt gaat dan natuurlijk ook goed samen met zomerse outfits en daarom is dit ook een aanrader als het haar dat je wilt hebben op al je vakantiefoto’s. Balayage vereist weinig onderhoud wanneer het in het haar zit in de vakantie heb je uiteraard niet altijd zin om er lang mee bezig te zijn wat dit natuurlijk ook een prima match maakt met de zomer. In het warme zomerweer wordt ook wel eens gekozen voor een staart of knot, gelukkig is de Balayage ook daar tegen bestand en goed te zien.

 

Een lange zit om Balayage aan te brengen

Het is vervelend dat je aardig lang in de stoel bij de kapper zult moeten zitten om de Balayage in je haar te laten doen. Het weinige onderhoud dat je er daarna aan hebt maakt dit enigszins goed. dat je geen last hebt van uitgroei komt daar ook nog bij. Dus wanneer je geen totaal andere kleur dan die van jezelf in je hoofd hebt is dit zeker aan te bevelen om te laten zetten. Daarbij is de zit het ook waard omdat het ontzettend mooi wordt en je hiervan kunt genieten terwijl het erin geveegd wordt, dat is namelijk de methode.