Animatie maken
Image default
Particuliere dienstverlening

Dé tandarts waar een volledige narcose mogelijk is

Heeft u altijd de stille wens gehad om tijdens een tandartsbehandeling niets te voelen en geen angst te ervaren? U dacht misschien dat dit niet mogelijk is, maar dat is het wel! Er bestaat namelijk een tandarts die een volledige narcose aanbiedt tijdens een behandeling. Die praktijk is Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer. De werknemers hier zijn ontzettend gespecialiseerd in het stukje trauma en angstervaringen en weten daarom precies wat ze doen als u bang bent voor een tandartsbehandeling. Wilt u graag advies en informatie hebben over wat het inhoudt als u onder narcose gaat tijdens een behandeling bij de tandarts? Dan helpen zij u hier graag mee met het vertellen van alles wat u moet weten.

Een adviesgesprek waarin u geïnformeerd wordt

Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer is al jarenlang getraind in het geruststellen van patiënten. Het laten trekken van een verstandskies is bijvoorbeeld zeker geen onschuldige behandeling en daarom is het normaal dat u hier niet om staat te springen. In tegendeel, het kan zijn dat deze behandeling u zodanig beangstigt, dat u al jarenlang met pijn rondloopt om het uit te stellen. Die dagen zijn in ieder geval nu voorbij met deze tandarts waarbij u onder volledige narcose kunt gaan. Dit gaat natuurlijk niet zomaar. Eerst kunt u een afspraak maken bij deze specialisten om geïnformeerd te worden over hoe zo’n narcose bij een behandeling bij de tandarts in zijn werking gaat. Zij vertellen u dan waar u rekening mee dient te houden en wat u voorafgaand aan de behandeling niet mag innemen of doen. Ook tijdens de behandeling zullen zij u nauwkeurig in de gaten houden, zodat u weet dat u altijd in goede handen bent en blijft.

Laat uw gebit controleren

Natuurlijk is de keuze helemaal aan u of u liever voortaan onder narcose gaat tijdens een behandeling bij de tandarts. Het is zeker niet verplicht en het is logisch als u zwaar denkt over een tandarts die volledige narcose aanbiedt. Daarom is het raadzaam om contact op te nemen met deze specialisten voor meer informatie voordat u uw gebit door hen laat controleren.