Animatie maken
Image default
Groothandel

Een fietsenwinkel nabij Breda met een uitgebreide service

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets, omdat uw oude versleten is? Of voldoet uw huidige fiets niet meer aan uw wensen? Wilt u bijvoorbeeld liever een hybride fiets of een e-bike? Wat voor fiets u ook wilt; bij Van Boxel Tweewielers heeft u een grote kans van slagen. Deze fietsenwinkel in Galder, vlak bij Breda, heeft namelijk een uitgebreid assortiment met diverse soorten fietsen. Jong en oud vindt hier zeker een stalen ros die hem of haal bevalt. Bovendien geven de ervaren medewerkers u graag persoonlijk advies en kunt hen ook inschakelen voor een reparatie aan uw fiets. Heeft u dus een lekke band of is uw fietsverlichting stuk? De specialisten van Van Boxel Tweewielers fixen dit zeer snel. Zo fiets u snel weer veilig en comfortabel door het land.

Maak gebruik van de handige haal- en brengservice of een leenfiets

Als u uw fiets laat repareren bij deze fietsenwinkel in Galder, in de buurt van Breda, wordt u snel en vakkundig geholpen. In de werkplaats voeren de fietsexperts dagelijks veel reparaties en onderhoudsbeurten uit. Bovendien kunt u gebruikmaken van de handige haal- en brengservice. Uw fiets wordt dan bij u thuis opgehaald en weer helemaal op-en-top bij uw afgeleverd. Als u zelf naar de fietsenwinkel komt en de reparatie van uw fiets duurt toch wat langer dan gedacht, kunt u ook om een leenfiets vragen. Dan krijgt u tijdelijk een andere fiets mee, zodat u niet zonder een vervoersmiddel zit. Zo blijft u goed mobiel.

Ook tweedehandsfietsen zijn hier te koop

In deze fietsenwinkel in de regio Breda, kunt ook een tweedehandsfiets kopen. Er is een ruim assortiment en, ondanks dat de fietsen gebruikt zijn, zijn ze in uitstekende staat. De experts van Van Boxel Tweewielers zorgen ervoor dat ze perfect rijden en er netjes uitzien. Zo doet uw tweedehandsfiets niet onder voor een nieuwe.