Animatie maken
Image default
Groothandel

Koel etenswaren en dranken in een moderne koeltoonbank

Wilt u graag etenswaren en dranken op een overzichtelijke manier aan uw klanten presenteren, zonder dat de kwaliteit verminderd? Dan is een koeltoonbank het perfecte koelmeubel om uw producten aan te bieden in uw eigen horecazaak. Dit koelmeubel is geschikt voor de presentatie van onder andere groente en fruit, verpakte vleeswaren, frisdranken en snacks. Uiteraard kunt u er ook belegde broodjes, fruitsappen en andere etenswaren in opbergen.

Zijn er verschillende modellen beschikbaar?

Maar welke partij vertrouwt u bij de aanschaf van een koeltoonbank? Daar hoeft gelukkig niet lang over nagedacht te worden! Koeltechnisch Buro Midden Nederland is al meer dan 40 jaar dé specialist op het gebied van koeltechniek. De klantgerichte service focust zich op kwalitatieve koelmeubelen en kundige installatie zodat u de koeltechnologie maximaal kunt inzetten voor uw bedrijf. Van bedrijfskoelingen tot airconditioning bent u hier aan het juiste adres. Zo ook als u een koeltoonbank wilt aanschaffen. Koeltechnisch Buro Midden Nederland heeft drie verschillende modellen beschikbaar die u volledig naar eigen wens kunt inrichten. De modellen verschillen voornamelijk op vormgeving en beschikbare uitbreidingsmodules. Zo is de Koops Classic een standaard, rechthoekig model koeltoonbank dat perfect is voor horecaonderneming zoals een friettent, broodjeszaak en kwalitaria. De Koops Straight en Koops Round zijn de meer uitgebreide modellen die voornamelijk geschikt zijn voor kantines in bijvoorbeeld ziekenhuizen, zorginstellingen en kantoorpanden. Daarnaast worden ze ook gebruikt in supermarkten en groothandels. Modules die u indien gewenst kunt laten toevoegen zijn onder andere zakkenhouders, kassa- en weegschaalplateaus en nachtafdekking.

Vraag een koeladvies op maat

Wilt u meer informatie over de verschillende modellen die beschikbaar zijn? In de showroom in Ingen, tussen Nijmegen en Utrecht, staan de deskundige medewerkers van Koeltechnisch Buro Midden Nederland voor u klaar met een advies op maat wanneer u een koeltoonbank wilt aanschaffen. Stelt u uw vragen liever telefonisch? Dat is geen probleem! De contactgegevens vindt u op de website.

https://middennederland.nl/