Animatie maken
Image default
Tuin en buitenleven

Een kachel zorgt voor gezelligheid

Bij Bustotaal kun je alles wat je nodig zou hebben voor je kachel vinden. Een kachel is een mooi object in je tuin die echt voor gezelligheid zorgt. Toch heeft de kachel wel wat accessoires nodig om te kunnen functioneren. Denk aan bijvoorbeeld aan aanmaakblokjes en pellets. De aanmaakblokjes zorgen ervoor dat de pellets makkelijk branden zodat je met weinig moeite een mooi vuurtje krijgt. Als je veel gebruikt maakt van je kachel kan het ook handig zijn om een aszuiger te nemen. Zo kun je heel makkelijk het overgebleven as opzuigen zodat er niks meer achterblijft, een schone kachel functioneert namelijk een stuk beter.

 

Je bodem bedekken met natuurlijke producten

Als je een stuk bodem wilt bedekken dan kun je kiezen voor boomschors. Dit staat namelijk heel erg mooi in combinatie met ander groen maar ook met bijvoorbeeld tuinmeubels. Het geeft een natuurlijke uitstraling en heeft geen onderhoud nodig. Je zou natuurlijk je bodem kunnen bedekken met plantjes maar dat vereist dan ook weer meer onderhoud. Boomschors is dus ideaal voor de mensen die wat meer natuur aan hun tuin willen geven zonder dat ze daarvoor regelmatig onderhoud moeten plegen. Boomschors kun je natuurlijk van verschillende bomen nemen, zoals de dennenboom en pijnboom. Deze twee soorten geven allebei een andere uitstraling en zijn mooi te combineren.

 

Ook je oprit natuurlijk maken

Je kan natuurlijk ook je oprit mooi natuurlijk maken. Het is natuurlijk een beetje saai en lelijk om gewoon betonnen platen of tegels te plaatsen. Je kunt dit vervangen met split steentjes, deze kunnen heel erg goed tegen verschillende weersomstandigheden en zijn dus perfect om te gebruiken in Nederland. Het geeft niet alleen een natuurlijke uitstraling maar ook een luxe uitstraling aan je huis. Je zou misschien denken dat het moeilijk is voor een auto om overheen te rijden maar dat valt reuze mee doordat de stenen heel robuust zijn. Split is dus een hele goede optie voor zowel in je tuin als op je oprit.