Animatie maken
Image default
Huishoudelijk

Een radiatorombouw op maat laten maken

Wil je een werkende radiatorombouw op maat maken? De mogelijkheden voor een radiatorombouw op maat laten maken zijn eindeloos. Want je kan hem geheel naar je eigen wensen en voorkeuren samenstellen. Of je nu een standaard radiatorombouw op maat wil laten maken, of met een kleurtje of een ombouw met geïntegreerde opbergruimten of met andere materialen, alles is mogelijk.

Waarom een ombouw laten maken?

Een radiatorombouw op maat  maken is een ombouw die om de radiator heen wordt gebouwd, speciaal afgestemd om de radiator. Dit is handig als je bijvoorbeeld een oude radiator hebt maar eigenlijk niet nodig is om te vervangen. Ook kan het handig zijn als de radiator op een rare plek zit die je hierdoor niet kan gebruiken. Door een radiatorombouw op maat te laten maken met bijvoorbeeld kasten kan je er nog een nuttig ruimte van maken. Ook zit een radiator vaak onder vensterbank. Door een ombouw maakt je het gelijk netjes af. Het resultaat van een radiatorombouw op maat is dat je een superstrakke mooie wegwerkte radiator hebt.   Hierdoor zie je de radiator niet meer maar heb je een mooie omlijsting.

Hoe maken wij een radiatorombouw op maat?

De radiatorombouw op maat worden gemaakt van watervast MDF. Dit materiaal is harder en gladder af te werken dan normale MDF en uitermate geschikt voor het vervaardigen van een radiatorombouw. Daarnaast laat dit materiaal zich eenvoudig bewerken, wat resulteert in een super strak eindresultaat. Wij kunnen klassieke radiatorombouw maken met een klassiek lijstwerk, maar kunnen ook een strakke en moderne ombouw maken.  Wil je helemaal iets anders? Ook dat kan bij ons. Wij maken speciale radiatorombouw op maat. Alles is mogelijk. Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op of kijk op de website als je meer wilt weten.