Animatie maken
Image default
Huishoudelijk

Plissé hordeuren ook voor de ramen

Je woning voorzien van plissé hordeuren zal je een enorme zorg schelen. Je kunt namelijk dan gewoon je deuren wagenwijd open laten staan, zonder bang te hoeven zijn dat er ongedierte naar binnenkomt. Ook hoef je je geen zorgen te maken dat de pollen van net gemaaid gras je woning insluipen en je hooikoorts doen aanwakkeren.

Ramen

Het plaatsen van plissé hordeuren moet erg nauwkeurig worden uitgevoerd. De plissé hordeuren moeten namelijk precies aansluiten op de deurpost, om zo het effect van de plissé hordeuren te kunnen behouden. Wanneer een plissé hordeur namelijk niet goed aan de deurpost aansluit, kan het ongedierte of de pollen alsnog naar binnen komen. Naast het ongedierte en de pollen hebben de plissé hordeuren nog meer voordelen. Doordat de plissé hordeuren geplaatst zijn in de deurpost, kun je de deur gemakkelijk openhouden en tegelijkertijd wat wind naar binnen laten waaien. Je kunt ervoor kiezen om de deur op een kier te zetten of helemaal wagenwijd. Dit is een persoonlijke keuze en kan je op ieder moment weer wijzigen. Plissé hordeuren zijn ook beschikbaar voor je ramen. Dat is ideaal voor in de slaapkamer bijvoorbeeld. Zo kun je in de nacht wel de ramen open houden, maar heb je geen last van muggen bijvoorbeeld.

Plaatsen plissé hordeuren

De plissé hordeuren worden geplaatst met uiterste concentratie en gebeurt door vakmensen. Doordat de plissé hordeuren van tevoren al op maat zijn gemaakt, zijn de deuren gemakkelijker te plaatsen. Voorafgaand aan het plaatsen van de plissé hordeuren, komt er iemand langs om de deurposten op te meten. De deurposten worden zo opgemeten dat de plissé hordeuren er precies invallen. Dan wordt er een offerte opgemaakt en worden de plissé hordeuren besteld. De levertijd van de plissé hordeuren is ongeveer 4 weken, omdat de plissé hordeuren in de fabriek op maat moeten worden gemaakt.