Animatie maken
Image default
Aanbiedingen

Een re-board display: betaalbaar, duurzaam en lichtgewicht

Bent u op zoek naar een manier om uw nieuwe product op unieke wijze aan de wereld te presenteren? Dan biedt presentatie van uw product op een re-board display wellicht uitkomst. Global Creations is al ruim 20 jaar specialist op het gebied van visuele instore presentatie en heeft door de jaren heen al vele klanten tevredengesteld met uniek promotiemateriaal op maat. Met hun creativiteit, technische kennis en moderne productielocatie, gaat de professional geen uitdaging uit de weg. Voor ieder vraagstuk komt Global Creations met een slimme, passende oplossing.

U rekent altijd op maatwerk

Het bedrijf levert maatwerk, altijd en aan iedere klant. Global Creations is dan ook dé specialist die u inschakelt als strategisch partner, voor creatieve ontwerpen, technisch advies en efficiënte productie. Wanneer u uw nieuwe product besluit te presenteren op een display, vervaardigd uit re-board, dan profiteert u van vele voordelen. Naast dat u kunt rekenen op een creatief ontwerp en prachtig design, bent u ook zeer goedkoop uit. Aangezien karton een betaalbaar materiaal is, hoeft uw budget niet erg groot te zijn. Ook is re-board zeer lichtgewicht, en dus eenvoudig te verplaatsen, en duurzaam, waardoor het display een zeer lange levensduur heeft. Kortom: een re-board display gaat gepaard met allerlei voordelen.

Ga in gesprek met de creatieve specialisten

Wilt u graag uw product presenteren op een uniek display, vervaardigd uit een materiaal als re-board, kunststof, hout, metaal of swedboard? De professionals van Global Creations leveren u graag een origineel display op maat, afgestemd op zowel uw wensen als de eigenschappen van het betreffende product. Heeft u een specifieke vraag over producten uit het aanbod? Of wilt u simpelweg meer informatie inwinnen omtrent de mogelijkheden van promotiemateriaal? Neem dan gerust contact op met de professionals. Zij gaan graag met u in gesprek en informeren u over alle mogelijkheden in uw situatie.