Animatie maken
Image default
Sport

Gezond sporten

Sporten is leuk en ook nog gezond. Naar een sportschool gaan is ook leuk, hier kom je diverse soortgenoten tegen die allemaal één doel hebben, een zo goed mogelijke conditie en training van het lichaam. Wat ook erg leuk is om naast het sporten in een sportschool thuis nog een bepaalde training te doen. Dit kan al met een 10kg kettlebell. Dit gewicht is makkelijk te hanteren en hoeft ook geen grote ruimte te hebben om dit te gebruiken. Tevens past dit artikel makkelijk in een kast en is dus snel op te ruimen nadat jij hiermee hebt getraind.  

Verantwoord trainen 

Zodra je gaat trainen is het de bedoeling dat je hier verantwoord mee om gaat. Begin niet meteen met de zwaarste gewichten, maar bouw dit langzaam op. Gorilla Sports heeft diverse artikelen op voorraad waarmee je en start kan maken wanneer je wilt gaan trainen. Begin bij een zo laag mogelijk gewicht en ga daarmee aan de slag. Langzaamaan kan je deze gewichten vervangen voor zwaardere modellen. Online kan je al diverse kettlebells zien. Bijvoorbeeld ook een Club Bell. Deze heeft de vorm van een kegel en hiermee kan je ook diverse oefeningen doen.  

Vooralsnog is een 10kg kettlebell meer dan genoeg om voorlopig mee te trainen. Deze is in diverse uitvoeringen te verkrijgen. Verschillend materiaal, maar zelfs de kleur daar kan je een keuze uit maken.

https://gorillasports.nl/kettlebells