Animatie maken
Image default
Sport

Personal trainer IJsselstein

Personal trainer IJsselstein 

Veel bekende Nederlanders krijgen begeleiding door een trainer om in een korte tijd in vorm te komen. Dit kan bijvoorbeeld met een personal trainer IJsselstein. Een personal trainer zal je begeleiden en motiveren om je doel te halen, of om gewoon gezond te blijven. Je krijgt dus persoonlijke training met een oefeningsschema speciaal gemaakt voor jou. Hierbij zijn je wensen en voorkeuren ook in verwerkt. Met behulp van dit schema weet je precies hoe lang, en op welke tempo je bepaalde oefeningen moet uitvoeren. Omdat dit gepersonaliseerd is, doe je geen onnodige bewegingen die tijd kosten. Ook is het natuurlijk ook veel gezelliger om samen te sporten. 

De voordelen van een persoonlijke trainer

Samen met een personal trainer IJsselstein zul je op een bepaalde locatie zoals sportschool verschillende oefeningen uitvoeren. De personal trainer zal alles bijhouden, zoals je vet en spiermassa, zodat je vorderingen goed duidelijk worden. Aan de hand van een persoonlijk schema ga je aan de slag. De personal trainer legt uit wat het nut is van de oefeningen die je uitoefent, zodat je ook genoeg geïnformeerd bent en weet waarom je iets doet. Geïnformeerd zijn zorgt dus voor motivatie. Ook zul je na verloop van tijd minder blessures krijgen, omdat de apparaten die je gebruikt helemaal zijn afgestemd aan jouw lichaam. Je kan dus bijna niks verkeerds doen. 

 

Waarom een personal trainer?

Het is altijd fijn om iemand naast je te hebben tijdens het sporten. Iemand die je begeleid en zo nodig verbeterd, en altijd motiveert. Want helaas hebben we niet altijd motivatie om naar de sportschool te gaan. Als je een afspraak hebt met een personal trainer kan je er niet aan ontsnappen. Dat zorgt ervoor dat je regelmatig sport, en hierdoor zelfdiscipline leert. Een personal trainer zal je niet alleen trainen, maar ook coachen. Als je bepaalde vragen hebt, of even helemaal geen motivatie meer hebt, kun je altijd terecht bij je persoonlijke trainer. Je zult nieuwe oefeningen en apparaten leren kennen die bij jou fysieke mogelijkheden passen, zo hoef je dus niet meer je oude routine te volgen. 

 

https://www.moventes.nl