Animatie maken
Image default
Dienstverlening

Laat een erkende monteur je groepenkast repareren

Heb je een probleem met de groepenkast en kan je zelf het probleem niet oplossen omdat het probleem een interne probleem is? Je kunt een erkende monteur bellen die dan zo snel mogelijk naar je toe komt. Ze kunnen je met van alles helpen met de groepenkast. Ze hebben voor veel klanten hun groepenkast gerepareerd en weten dus wel hoe het moet. Een erkende monteur die moet een certificaat hebben dat ze goed zijn in het vak. Wanneer ze het niet willen laten zien dan weet je dat de monteur niet een erkende monteur is en dan kan je beter een echte monteur bellen om je te komen helpen. 

Verschillende groepenkasten

Je kunt meerdere soorten groepenkasten. Je hebt ook een groepenkast met een plastieken hoes eroverheen. Je krijgt dan geen water in de meterkast en zo krijg je dus ook geen kortsluiting in de meterkast. Je hebt een 1 fase en een 3 fase groepenkast. Ze hebben allebei een andere soort volt en ze kunnen allebei wat anders aan. Je kunt ook nog 20 losse onderdelen op de groepenkast installeren. Elk onderdeel heeft een andere doel. Heb je een probleem met zo een losse onderdeel? Je kunt ze repareren door een erkende monteur als een onderdeel kapot is. 

7 soorten merken groepenkasten

Je hebt meerdere soorten merken van groepenkasten. Je hebt wel honderden soorten merken van groepenkasten. De bekendste en de beste groepenkasten zijn die van ABB, Emat, eaton, hager, schneider, attema en aeg. Dat zijn de bekendste merken van groepenkasten en als je een groepenkast hebt die niet van deze merken zijn dan kun je beter de groepenkast vervangen en ze niet repareren als de groepenkast een probleem heeft. Je betaald dan in het algemeen dan meer voor het onderhoud dan de andere groepenkasten.