Animatie maken
Image default
Aanbiedingen

Maand voorspellingen voor het sterrenbeeld Tweelingen

Het sterrenbeeld Tweelingen in mei

Beste sterrenbeeld Tweelingen, de energetische planeet Mars beweegt zes weken lang je teken in, wat je aanmoedigt om je geweldige ideeën in praktijk te brengen! Je hebt een ontzettend scherpe geest, maar dingen daadwerkelijk doen is wat moeilijker voor je. Mediteer op je ideale leefomstandigheden, en stel daarna een lijst met prioriteiten op. Maak een concreet stappenplan voor je sterkste verlangen en begin eraan te werken! Voeg daarna stappen toe voor je volgende droom op je lijstje. Zorg dat je niet overweldigd raakt, maar blijf gemotiveerd door de resultaten die je boekt. Wees geduldig wat betreft veranderingen op je werk, want dit kan nog maanden duren. In relaties is het vooral belangrijk dat je je bewust wordt van wanneer je kritisch bent, dan zul je veel verbeteringen merken.

Het sterrenbeeld Tweelingen in maart

Beste sterrenbeeld Tweelingen, nu Mercurius deze maand retrograde is, is het belangrijk dat je eerst even mediteert of ademhaalt voor je iets zegt of handelt! Je kunt wat onduidelijkheid ervaren wat betreft je carrière, maar stille reflectie is de beste manier om alles weer op een rijtje te krijgen. Wanneer je geest stiller is dan normaal, kunnen inzichten in je geest opwellen. Diep ademhalen heeft sowieso een wonderlijke werking op je, maar nu al helemaal! Breng tijd door met vrienden die ook een spiritueel pad bewandelen en hun innerlijke wijsheid cultiveren. Je leven zal op alle vlakken verrassende wendingen nemen, niet alleen op werkgebied!

Het sterrenbeeld Tweelingen in februari

Beste Tweelingen, deze maand staat niet alleen vanwege Valentijnsdag in het teken van de liefde, ook de sterren willen graag dat je je overgeeft aan de liefde. Let goed op innerlijke verdedigingsmechanismen waarmee je anderen wegduwt. Ben je sarcastisch en bot? Ben je constant bezig of afgeleid? Mediteer op barrières die je ervan weerhouden om liefde te absorberen. Blijf je maar malen over de negatieve opvattingen die over jezelf hebt? Kies je steeds partners met totaal andere waarden en doelen? Vergeef jezelf voor al deze patronen en blijf je ervan bewust. Je zult versteld staan hoe de liefde dan in je leven kan binnenstromen! Gebruik hetzelfde proces ook om te kijken of je beperkingen en blokkades hebt rondom financiële overvloed. Wanneer je ook nog eens een intense yogales of ander soort sport begint, kan je enthousiasme voor verandering en groei nog meer versterken.

Het sterrenbeeld Tweelingen in januari

Beste Tweelingen, je kunt deze maand een nieuwe relatie beginnen, of een bestaande helen en weer laten opbloeien! Mediteer op kwesties rondom vertrouwen en hechting om volop gebruik te maken van deze positieve liefdesboost. Iedereen heeft wel wat emotionele baggage mee. Laat de zonsverduistering voor een frisse wind door je hart zorgen, zodat je weer vol vertrouwen met anderen kunt verbinden. Omring jezelf met vrienden die geloven dat gezonde partnerschappen mogelijk zijn. Leef vanuit je eigen integriteit, en anderen zullen die van henzelf vinden en naar je terugspiegelen. Als je graag iets wilt manifesteren, voel dan ook echt hoe je nieuwe realiteit zal zijn, in plaats van alleen maar te wensen dat het waar is!

Het sterrenbeeld Tweelingen in december

Beste Tweelingen, een belangrijk thema deze maand is het balanceren van werk in relaties. Er staat je een drukke periode te wachten, dus zorg goed voor jezelf. Eet goed. Rust. Mediteer. Haal adem! Tweelingen kunnen nogal een high krijgen van activiteiten, om vervolgens overspannen te raken en te crashen. Wees lief voor degenen die je nabij staan, want door de invloed van de nieuwe maan kun je nogal kribbig zijn. Maar het positieve nieuws is dat je goede kans maakt op een nieuwe baan of project waardoor je flink geïnspireerd raakt. Ook hier is het weer belangrijk om te blijven ademhalen! Trakteer jezelf op een massage of ander lichaam te werken. Vooral yoga kan erg helend zijn, dus probeer het eens, al is het maar 5 minuten per dag.

Het sterrenbeeld Tweelingen in november

Beste Tweelingen, dit is een geweldige maand voor je carrière! Problemen op het werk helderen op, en je kunt misschien zelfs opslag of een bonus krijgen. Als je van baan verandert, zul je op een positieve manier uitgedaagd worden en verwelkomd worden door je nieuwe collega’s. Verwijderd: November is ook een geweldige maand op relatiegebied. Als je al een partner hebt, krijg je de kans om oude kwesties eindelijk op te lossen zodat er meer ruimte komt voor humor en prettige communicatie. Als je single bent, kun je iemand ontmoeten die niet alleen dezelfde waarden deelt, maar ook je gevoel voor humor.

Het sterrenbeeld Tweelingen in oktober

Mediteer op je innerlijke gesprekken. Probeer regelmatig eens stil te staan en vraag jezelf af: “Is deze gedachte liefdevol voor mij?” Negatieve, kritische gedachten kunnen zoveel onbewuste stress veroorzaken! Het kan zich uiten in spanning, slapeloosheid of gezondheidsproblemen waar geen duidelijke oorzaak voor is. Doorbreek je innerlijke dialoog patronen en je zult meer mentale en fysieke kracht en gezondheid ervaren. Leg hier echt op toe! De komende maanden mag je ook veel nieuwe mogelijkheden verwachten op werkgebied.

 

Lees meer over je sterrenbeeld. Of doe een andere horoscoop of lees de daghoroscoop Tweelingen.