Animatie maken
Image default
Woning en Tuin

Met deze natuurlijke tafel die zijn verhalen verteld, creëer je een super wooninrichting!

Met deze natuurlijke tafel die zijn verhalen verteld, creëer je een super wooninrichting!

Als je net een nieuw huis hebt gekocht/gehuurd of je bent een keer toe aan iets nieuws in jouw woning, dan kijk je naar verschillende meubels in jouw woning om te vervangen. Een van die meubels kan een tafel zijn. Dit is toch wel een van de meest gebruikte meubels in jouw woning. Daarvoor wil je dus zorgen dat je die ten alle tijden interessant genoeg vindt. Door een boomstam tafelblad te kiezen creëer jij een natuurlijke look in jouw woonkamer wat ontzettend mooi kan staan.

Wat kenmerkt een boomstam tafelblad

Een boomstam tafelblad geeft jouw woning dus een natuurlijke look. Doordat het blad gemaakt is van een boomstam, geeft het je niet alleen die natuurlijke look maar ook toont het blad jou als het ware zijn of haar karakter. Dit gebeurt door de verschillende kleuren en tekeningen die in het blad zitten. Hierdoor is dus geen enkel blad hetzelfde, wat het zo mooi maakt waardoor jouw woning altijd uniek blijft. Daarnaast zijn de tafels ook in allerlei verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Dit bestaat uit: Vierkante tafels, langwerpige tafels, ronde bijzettafels, epoxy tafels en wastafel-, keuken- en werkbladen. Zo is er genoeg keuze om jouw woning te kunnen vernieuwen. Waarbij deze tafels al helemaal goed staan, is bij Scandinavische, landelijke, vintage of industriële interieurs. Belangrijk om aan te geven is dat deze tafels op maat kunnen worden gezaagd, waardoor ze in elke woonkamer passen.

De keuze voor epoxy

Zoals hierboven als is benoemd, is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een epoxy tafel. Dit is een kunsthars, waardoor je een nog uniekere tafel creëert (als dat überhaubt nog wel kan). Hiervoor kan je kiezen tussen een rustige of een moderne look. Kortom, er zijn bijna te veel mogelijkheden voor een boomstam tafelblad om jouw woonkamer te upgraden.

https://www.boomstamspecialist.nl/boomstam-tafelblad