Animatie maken
Image default
Gezondheid

Persoonlijke coaching bij een chronische ziekte door middel van een individueel coachingtraject

Wil je graag hulp krijgen van een ervaringsdeskundige bij een chronische ziekte? Neem de controle weer terug op je leven en richt jezelf op de dingen die je wel kunt doen. Leer omgaan met de onzekerheden die de ziekte met zich meebrengt en vind meer mogelijkheden met persoonlijke coaching bij een chronische ziekte.

Individueel coachingtraject Chronisch Krachtig

Laat je chronische ziekte je leven niet langer overheersen. Kies daarom voor de juiste hulp en coaching bij een chronische ziekte. Bekroond Leven biedt een individueel coachingtraject aan, genaamd Chronische Krachtig. Door middel van diverse coachinggesprekken wordt de focus op pijn en onzekerheden verlegd naar wat je krachtig en gelukkig maakt. Je zit waarschijnlijk ook met veel vragen over hoe je het beste met je ziekte kunt omgaan. Ga samen met je coach op zoek naar de antwoorden op die vragen.

Focus op dingen die je wel kunt

Het leven met een chronische ziekte kan zorgen voor veel angsten en onzekerheden. Kies je voor coaching bij een chronische ziekte, dan leer je omgaan met onzekerheden, maar er wordt je ook aangeleerd om verder te kijken dan die angsten. De focus wordt namelijk gelegd op de dingen die je wel kunt. Samen met een coach kijk je naar de mogelijkheden. Het doel van de coaching is om jezelf te gaan waarderen en je energie goed te verdelen over de dingen die je echt belangrijk vindt.

Kies voor een individueel coachtraject

Bekroond Leven heeft als missie om chronisch zieke mensen ondersteuning te bieden door middel van een individueel coachtraject. Hierbij zul je tot inzien komen dat je wel een chronische ziekte kunt hebben, maar dat die jou niet in zijn greep hoeft te hebben. Een chronische ziekte kan je veel beperken in het dagelijkse leven. Soms kun je het idee hebben dat je alleen maar aan het overleven bent. Het is belangrijk om niet te wachten met leven tot je weer gezond bent. Haal alles eruit wat erin zit!