Animatie maken
Image default
Dienstverlening

Start met digitaal toetsen en ervaar de vele voordelen

Wil je als school graag afstappen van het schriftelijk afnemen van examens en wil je overgaan naar digitaal toetsen? Het digitaal afnemen van examens is een uitstekend idee en brengt vele voordelen met zich mee. Met de huidige technologie wordt het steeds eenvoudiger om digitaal te toetsen en steeds meer scholen en bedrijfsopleiders kiezen hier dan ook voor. Wanneer je af wilt van de papieren toetsen kan Eureka Examens je hier bij helpen. Dit bedrijf verzorgt passende en veilige software waarmee je digitaal examens kunt maken. Deze software is volledig ontwikkeld door gecertificeerde partners van deze specialist waar je zeker weet dat je gebruikmaakt van de beste kwaliteit.

Wat zijn de voordelen van digitaal toetsten ten opzichte van schriftelijk?

Het schriftelijk afnemen van examens brengt veel werk met zich mee voor bijvoorbeeld leraren. Zij moeten de examens meenemen en hebben vaak stapels met papierwerk dat ze moeten nakijken. Met digitaal toetsen heb je hier geen last van en hoef je niet bang te zijn dat je een examen kwijtraakt. Je bespaart niet alleen op het papier en dus de kosten hiervan, maar heeft ook diverse andere voordelen. Digitaal toetsen is namelijk efficiënt, betrouwbaar en veilig. Jij kiest zelf wat voor examenvragen je in de toetsen gebruikt. Dankzij een toetsmatrijs kun je er ook voor kiezen om iedereen een andere toets te laten maken, zo beperk je de kans op fraude.

Maak gebruik van de expertise van deze specialist

Bij Eureka Examens denken ze graag met jou mee voor de beste oplossing op het gebied van digitaal toetsen. Denk hierbij aan het inrichten van de vragenbank en het gehele proces van digitaal toetsen. Het afnemen van de toetsen vindt plaats in een afgeschermde omgeving. Lijk het jou wel wat om over te stappen naar digitaal toetsen en wil je meer informatie over de mogelijkheden? Bij deze specialist helpen ze je graag verder door het geven van de nodige informatie en het beantwoorden van jouw vragen. Hun medewerkers staan dan ook altijd voor je klaar.

https://eureka-examens.nl/