Animatie maken
Image default
Meubels

Unieke meubels

Ieder huis heeft een ander soort interieur, niemand heeft hetzelfde en dit is goed. Je kunt dit volledig naar eigen wensen doen. Vind je (net als veel mensen) standaard meubels te saai of niet bij je passen, wees dan niet bang om zelf eens de handen uit de mouwen te steken. Handgemaakte meubels zijn vaak een stuk bijzonderder en bovendien zie je ze niet vaak terug. Hoe vet klinkt het om bijvoorbeeld een pallet meubel te hebben in je woonkamer of tuin? Iedereen die op bezoek komt zal aandachtig luisteren wat jij ze te vertellen hebt over deze nieuwe aanwinst.

 

 

Waar wordt het van gemaakt?

 

Dit soort meubels worden volledig van pallets gemaakt. Voor de mensen die er niet bekend mee zijn, een pallet is eigenlijk een plateau dat in de transports- en opslagsector enorm veel wordt gebruikt. Je hebt ontzettend veel soorten en maten pallets. De meest gebruikte en daarmee ook bekendste pallet is de Europallet. Deze pallets hebben een afmetingen van 80 centimeter bij 120 centimeter en zijn buiten hun ‘normale’ functie dus ook uiterst geschikt voor andere doeleinden zoals het maken van unieke meubels zoals een palletbed of palletbank.

 

Bed of bank

 

Meubels van pallets zijn alternatieven voor de duren meubels van de woonboulevard. Ze zijn minstens even stijlvol en schelen een stuk in precies. De populairste palletmeubels zijn toch wel de palletbanken en het palletbed. Palletbedden zijn online te bestellen. In de meeste gevallen heb je de keuze tussen een 1- of 2persoons bed. Dit soort bedden zijn ideaal voor binnenshuis. Je hoeft alleen nog maar het matras en de kussens te halen en je kunt lekker slapen. Palletbanken zijn ook geschikt voor in de tuin of onder een overkapping of veranda. Voor de tuin zijn er ook speciale pallet loungesets verkrijgbaar.

 

 

 

Over palletdeal.nl

 

Oorspronkelijk begonnen als een schoolproject, palletdeal.nl is een jong bedrijf dat ernaar streeft al hun klanten tevreden te stellen en te voorzien van kwaliteitsproducten. Marc Soepenberg, de eigenaar studeert bedrijfskunde en moest voor zijn opleiding een project opzetten. Via deze route is palletdeal.nl geboren.

https://www.palletdeal.nl/