Animatie maken
Image default
Aanbiedingen

Upgrade je woonkamer met een trendy kast

Vul je ruimte effectief met een moderne hoekbank 

 

Strakke vormen, sobere materialen en ingetogen kleuren; daarmee kenmerkt zich een modern interieur. Omdat ook functionaliteit een belangrijke kernwaarde is, mag de moderne hoekbank niet ontbreken. Naast een strak design biedt een hoekbank namelijk een groot aantal zitplaatsen, zonder veel ruimte in beslag te nemen. Hoe effectief wil je het hebben?

 

De hoekbank; al jaren populair

Om veel zitplaatsen in een relatief kleine ruimte te verkrijgen, is de hoekbank hét ideale zitmeubel. Het past perfect bij de zo trendy minimalistische woonstijl, want als je al veel mensen kwijt kunt op de bank, heb je bijvoorbeeld geen behoefte aan (veel) extra stoelen. Qua formaat is de keuze in hoekbanken natuurlijk groot en je kunt hem altijd zo draaien, dat hij overal past; handig als je eens voor een andere opstelling wilt kiezen.

 

Moderne hoekbank

Veel mensen die gecharmeerd zijn van een moderne inrichting kiezen ook voor de moderne hoekbank. Binnen een modern interieur vind je altijd een strakke vormgeving met rechte lijnen en materialen als leer, stof, beton en chroom in combinatie met zwart, wit en grijs. Door een keuze voor het symmetrische lijnenspel en de lichte kleurstellingen, breng je rust in huis. Voeg je daarnaast wat glans of hoogglans toe aan het materiaal, dan schenk je extra elegantie aan je meubels.

 

Maatwerk

Ook waar het de moderne hoekbank betreft, kan je kiezen voor een bank die volledig op jouw lijf is geschreven. Want comfort is zeker een kenmerk van een modern design. Je kan kiezen voor een bank waarin je heerlijk onderuit kan zakken of als een actievere zithouding je beter past; dan kies je voor een steviger model.  

 

Prima te combineren

Een bijkomend voordeel van moderne meubels, is dat ze erg goed te combineren zijn met andere interieurstijlen. Qua vormgeving en kleurstelling zijn moderne meubels vaak geen eyecatchers, waardoor andere items die voor jou meer mogen opvallen beter tot hun recht komen. Tenslotte kunnen moderne meubels prima variatie aanbrengen in bijvoorbeeld een interieur vol organische vormen, die ook helemaal trendy zijn.

 

https://www.onsteinmeubelen.nl