Animatie maken
Image default
Bedrijven

Een representatieve bedrijfsruimte te huur in Zevenaar

Heeft u een bedrijf en bent u op zoek naar een bedrijfsruimte die te huur staat in Zevenaar? Dan heeft u vast een aantal verschillende wensen. Het kan bijvoorbeeld dat u veel waarde hecht aan de ligging van de kantoorruimte, omdat deze gemakkelijk te bereiken moet zijn met zowel het openbaar vervoer als met uw eigen auto. Het is ook mogelijk dat u juist een representatieve bedrijfsruimte zoekt omdat u regelmatig (potentiële) klanten ontvangt bij u op kantoor. Daarnaast kunt u erg veel waarde hechten aan de aanwezigheid van allerlei faciliteiten, waaronder bijvoorbeeld de benodigde elektronica of een vergaderruimte. De aanwezigheid hiervan zorgt er namelijk voor dat u zich volledig kunt focussen op uw corebusiness, zonder bezig te zijn met randzaken die toch essentieel zijn om uw werkzaamheden goed uit te voeren. Wat uw wensen ook zijn, de bedrijfsruimte die OC de Pelikaan te huur heeft staan in Zevenaar voldoet aan al deze wensen.

Huur een bedrijfsruimte in Zevenaar

OC de Pelikaan biedt een prachtige bedrijfsruimte te huur aan, die u direct voor uw bedrijf kan huren. Deze ruimte voldoet aan al de eerdergenoemde eisen. De bedrijfsruimte die deze specialist te huur aanbiedt, ligt namelijk recht tegenover het station van Zevenaar. Dit stelt u, en eventuele werknemers of klanten, in staat om het kantoor gemakkelijk te bezoeken. U vindt ook ruime parkeergelegenheid nabij deze bedrijfsruimte. Het is dus ook zeker mogelijk om deze ruimte te bereiken met de auto. U hoeft zich daarnaast ook geen zorgen te maken over de aanwezige faciliteiten, alles wat u nodig heeft is namelijk aanwezig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een printer, maar ook een lift of een beamer.

Bezoek deze bedrijfsruimte

Bent u benieuwd naar de bedrijfsruimte die te huur staat in Zevenaar? Neem dan gerust eens contact op met de medewerkers van OC de Pelikaan en maak een afspraak voor een bezichtiging. U ontmoet dan de andere huurders en ervaart de professionele werksfeer die hier hangt.

https://www.ocdepelikaan.nl/