Animatie maken
Image default
Mode en Kleding

Een tas van Ted Baker

Het merk begon in Glasgow in 1987 als een “overhemd specialist”. De productie was uitsluitend gericht op overhemden voor mannen. Ted Baker is intussen een opmerkelijk modemerk geworden. Centraal daarbij staan hoge kwaliteit, aandacht voor detail en een geestige toets. Al snel werd duidelijk dat dit merk heel anders was dan veel andere concurrenten.

EEN COMPLETE TED BAKER OUTFIT INCLUSIEF TAS
Ted Baker is momenteel een van de snelst groeiende modemerken in het Verenigd Koninkrijk, en niet langer alleen voor mannen. Ted Baker is nu internationaal actief en verkoopt ook dameskleding. Een goede gelegenheid om u voor te stellen aan de charmante Demetra. Deze schoudertas van hoogwaardig leer in zwart (of groen) sluit met een ritssluiting.

Een bijzonder detail is dat het handvat van deze Ted Baker tas gemakkelijk kan worden verwijderd. Zo ontstaat een clutch die uitstekend past bij elegante outfits. Die overigens ook van Ted Baker kunnen zijn, want naast kleding vindt u ook schoenen, brillen, polshorloges en natuurlijk tassen van dit merk.

EEN TAS IN DIEPZWART
Het merk richt zich op duurzaamheid en eerlijke productie. En de tassen zien er gewoon prachtig uit. Als voorbeeld willen wij de Soocon Shopper noemen. Een tas in diepzwart. Een echte blikvanger! U mag gezien worden met dit model, wat onvermijdelijk is, want het merk zet zijn naam graag in de schijnwerpers. Ted Baker – Londen.

De Roads Buckled rugzak is ook in aantrekkelijk zwart. Een rugzak voor volwassenen, met elegante metalen gespen, een groot voorvak en gewatteerde schouderriemen. Het vakmanschap verraadt dat dit een echt kwaliteitsproduct is. En een fantastisch model voor mannen en vrouwen!