Animatie maken
Image default
Mode en Kleding

We gaan weer naar school! Rugzak of schooltas?

We gaan weer naar school! Rugzak of schooltas? 

De keuze of je een rugzak of schooltas gaat nemen kan heel erg lastig zijn omdat je niet weet wat je ervan kunt verwachten. Misschien hou je er niet van om een tas aan je schouders te hebben of misschien hou je er juist niet van dat je een tas op je rug gaat hebben. Welke beslissing je ook neemt zorg er wel voor dat je er goed over nadenkt want als je eenmaal een tas hebt aangeschaft is het zonde als je nog een andere aan moet schaffen omdat het niet bevalt. Wat je allemaal mee wilt nemen dat is ook wel heel erg belangrijk voor de grootte van de keuze in je nieuwe schooltas.

Een rugzak is fijn

Een rugzak kan natuurlijk een hele fijne keuze zijn, als jij al je boeken mee moet nemen dan kun je die meenemen zonder dat je daar de zware last van hoeft te dragen. Het fijne aan rugtass

en is dat je die op je rug draagt aan 2 banden waardoor het gewicht is verdeeld over beide schouders en je er dus ook geen last van zult hebben. Het kan wel lastig zijn als je bijvoorbeeld met het openbaar vervoer gaat want dan zit je met de tas op schoot, als dit geen probleem is dan heb je aan een rugzak een hele fijne tas.

Is het lastig een keuze te maken

Het kan natuurlijk zijn dat je lastig een keuze kunt maken, je kunt dan kijken voor een zebra schooltas omdat het merk Zebra alle soorten tassen heeft. Je kunt dan kiezen voor bijvoorbeeld een rugzak maar als je liever een schoudertas hebt dan heeft Zebra daar ook hele mooie tassen in. Zo kun je misschien makkelijker een keuze maken tussen de ruime keuze in tassen. Het merk Zebra biedt jou een stevige tas van goede kwaliteit en dat is toch ook wel waar je op hoopt te vinden.

Niet veel ruimte nodig?

Het kan ook zo zijn dat je niet zoveel ruimte nodig hebt, je hoeft tenslotte niet altijd al je boeken mee te nemen naar school. Als je dan een burkely tas aanschaft dan ben je er zeker van dat je een goede en stevige tas met je meedraagt. Je wilt niet dat je tas op school of ergens anders beschadigd en wel ergens tegen kan als er wat gebeurt en niet direct kapot is.