Animatie maken
Image default
Mode en Kleding

Hoeveel bh’s heb jij in je kast?

Hoeveel bh’s heb jij in je kast?

De meeste vrouwen zou als je het ze vraagt waarschijnlijk niet eens direct weten. Toch hebben vrouwen er dagelijks mee van doen, dat is natuurlijk het dragen van een bh. Ondanks het feit we vaak een favoriet hebben, ligt het gemiddelde logischerwijs hoger dan 1 of 2 bh’s per vrouw. Vooral jonge meiden hebben er vaak een stuk meer dan oudere vrouwen. Wel moet hier de kanttekening bij geplaatst worden, dat jonge meiden vaak kiezen voor een ietwat voordelige bh en oudere vrouwen kiezen voor kwaliteit. Dit samen zorgt ervoor dat de gemiddelde vrouw in Nederland zo tussen de 3 en 5 verschillen bh’s in de kast heeft hangen. Daarbij is het wel zo, dat er vaak de voorkeur wordt gegeven voor 1 of 2 bepaalde bh’s. Eigenlijk hetzelfde als met schoenen vaak het geval is. Wil jij weten wat het gemiddelde aantal bikini’s en ook sport bh’s is? Lees dan snel verder.

Hoeveel sport bh’s heeft een gemiddelde vrouw?

Bij sportbh.nl vind je de allerlermooiste sportbh’s in tal van verschillende merken. Zo kun je kiezen uit een anita sport bh, maar ook de panache sport bh is ontzettend populair. Kortom, voor elk wat wils. Omdat we er ons met elkaar steeds bewuster van worden dat het dragen van een sport bh tijdens een work out belangrijk is, zien we ook dat er steeds meer worden verkocht. Daarbij komt ook dat je als vrouw natuurlijk niet meerdere keren per week met dezelfde sport bh wilt worden gezien, wat ertoe heeft geleid dat een gemiddelde vrouw in ons land gemiddelde 2 sport bh’s in de kast heeft liggen.

Zwemkleding

Een bikini, waar mannen vaak één en bij hoge uitzondering twee zwembroeken heeft, geldt dit voor de vrouw niet. Wist jij, dat een gemiddelde vrouw namelijk toch zeker wel 5 verschillende bikini’s in de kast heeft liggen? Daarbij kunnen we je zelf nog vertellen dat ze vaak tijdens een vakantie ook allemaal mee gaan. Zo is er vaak zelfs nagedacht over de kleur van de bikini. Naarmate de vakantie vordert en je bruiner wordt, is het goed te kiezen voor bijvoorbeeld een wat lichtere bikini. Dit vergroot het effect, waardoor je nog bruiner lijkt. Super slim, vind je niet?

Hoeveel bh’s heb jij?

Zoals je kunt zien is het gemiddelde voor het aantal bh’s in Nederland ongeveer 3 tot 5. Mocht jij er twee hebben, dan hoef je je uiteraard absoluut geen zorgen te maken. Vooral vrouwen met een bh grote maten kiezen er namelijk vaak voor om 2 kwalitatief hoogwaardige bh’s aan te schaffen in plaats van meeder wat goedkopere bh’s. Het aantal zegt dus helemaal niet, het gaat vooral bij bh’s om kwaliteit en niet om de kwantiteit.